Re: Valuebet ili ne
ja bi. i to $42*. on ce to isplatit i sa K i ako je uvatia dva para. doduse, moguce da je uvatia boju na riveru (doduse tesko, posto je i u tebe jedno srce). al iako je calling station mislin da je ne bi cekira u ovoj situaciji
*lol. missreada san hand
Zadnji popravljao zamorano11 (09-09-2010 20:44:05)
ako je momak već bio tako "hrabar" i toliko je na turnu platio za FD ja bi ga bez nekog boljeg reada "isplatio" na riveru makar mislim da on tu prije ima TP/dva para/tris ili nešto potpuno smješno
Zadnji popravljao iAcesHigh (09-09-2010 20:19:29)
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
ja bi isto neki gay value bet napravio..tak oko 1/3... mislim da mu nije samo flush u rangeu i da ce callat vecinu made handova koji nisu flush... znaci u pot od oko 130$ metnes nekih 40... ak shova naravno fold... mislim da taj sizing nije bas exploitable iz perspektive ribe..
ship
ship
Zasto pobogu ship....meni se cini da i riba ne calla slabije?
ship
+1
calling station placa sa svaka 2 para , imas manje nego sto je pot
lol. krivo san vidia koliki je pot
uglavnom. ovo $42 nema nikakvog smisla.
u ovom slucaju shove je value po meni
uuu da i ja sam se zajebo haha... nemos betat 40 jer si comitan i imas odse da zoves skoro i sa 3rd parom ako shova
jbga kad pokerhand ne pokazuje koliki je pot kao HM a matematika i ja
Zadnji popravljao Bebach (09-09-2010 20:56:37)
ma betas kako bog zapovida i gotovo, plati plati, neplati neplati, gurne platis.
ako je calling station onda je mogo tu callat do river sa nekim 2 par, KQ, straight (?) handom i naravno fd... ja ne bih shipo jer stationi se boje all ina i sumljam da će platit sa slabijim, zato bi neki bet oko ~90-99€ koji će hero callat sa KQ, KT a ako i shipa bar nam je lagana odluka...
Pot je 140$, roba ima 130$ dok ga villain pokriva.
Mi imamo Qh blockera. Jedino što je mogao ovako odigrati je AThh i mislim da tu imamo nuts.
Zapravo već na turnu imamo nuts pošto imamo i Ac blockera.
Mislim da ovdje nije pitanje da li betati već koliko betati.
Ja bi betao 108$. Na shove mislim da nikad ne bi mogao foldati (oddsiiiii).
moje misljenje je da ako calla stotku callat ce i all inn, foldat ionako nemozemo kad betamo 100
Po meni njegov bi se range trebao sastojati od AJ, KQ, i flusha tako da mi se check i ne čini tako loša opcije (bolja od all-ina). Ovo naravno vrijedi ako nemamo read da je villan u stanju odigrat ovako pasivno 2 para i setove na ovakvom boardu, ako je onda je ovo shove.
Uglavnom ja glasam ili za neki gay bet ili check, mozda radje check jer se moramo bacit na villanov shove a oddsi ce nas mamit da ga isplatimo
My opinion
Ja sam chekirao... Nisam siguran dal je to bolji play od betanja, ali ovaj put je bio dobar. Imao je A :card_heart 5 :card_heart.
Razmišljao sam da bi riba rejzala barem na turnu ako ima 2 para ili setove, pošto je suludo wet board i dosta karti ga može zeznuti ili mu ubiti akciju.
Nekako mi je logično bilo da nakon overbeta na turnu baca ili gura sve što nije draw (ili barem večinu).