robo000 napisao:Zato sto je hu fish , a kako sam napisao stalno continuetion beta i na moj rerais u 70% slucajeva baca(kada ne baci onda je ulovio nesto). Sa raisom sam htio vidjeti gdje sam u hendu, jer je bila mogucnost da ima A ili da nema nista. Da sam samo calao njegov potez na turnu bi bio raise od oko 5 eura. Na to isto nebi mogao foldati i mislim da bih na kraju u istoj dilemi bio kao i na raisu na flopu...Sa drugacijim tipom igraca bi drugacije odigrao, ali sa ovim nisam htio igrati velike potove da mu se ne posreci nego sam ga lagano uzimao,sto se vidi na ovih 120eura plusa od njega..
Vjerojatno imam krivo razmisljanje ali zato tu postam da mi pomognete...
Meni ovo mirise kao da nemas banku za limit koji igras.
Kao prvo, na flopu je to cisti call i nikakav raise "da vidis gdje si". Posto turn ne mjenja nista, callamo ga opet. Kada hita A na riveru, to jako smanjuje sansu da on ima Ax u ruci. Dodatno, njegov overbet shove - bi li to radio ako hoce da ga callas? To nema bas smisla.
Naravno, uvijek moze imati set, ali s obzirom da je samo callao preflop, jedina mogucnost seta ovdje 66 ili EVENTUALNO turnani set sa 99.
Ja bih na tvom mjestu callao ovaj river 100% vremena, jer njegov line je nuts or air, a s obzirom na akciju preflop rekao bih da je pun govana.
Pravi šubara lovac voli lov, žene i novac.
Roba, moderator ti je sramota.