Tema: Double holdem na party-u
http://www.pokerstrategy.com/news/world dem_36445/
zanima me koje je vase3 misljenje o doticnoj temi a ona se svodi na teksas holdem sa 3 karte--vise u linku....
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
http://www.pokerstrategy.com/news/world dem_36445/
zanima me koje je vase3 misljenje o doticnoj temi a ona se svodi na teksas holdem sa 3 karte--vise u linku....
mislim da donkovi neće bacati ništa preflop... i mislim da ću vratiti nešto para na party...
upravo izgubio ruku sa jacom kartom necitajuci pravila igre predobro...upozorenje citati prije sudjelovanja... 2ruka ja JJ7 bet,dobim raise,ja all in majstor call sa A76,dode da izaberem "VLAJDA" najgoru kartu za muck ja 7 on nebitno i kraj igre ja gubim sa A high od njega..pa ti misli da znas igrat bez....
imas ovu igru na liveu u splitu. Zanimljiva je.
upravo izgubio ruku sa jacom kartom necitajuci pravila igre predobro...upozorenje citati prije sudjelovanja... 2ruka ja JJ7 bet,dobim raise,ja all in majstor call sa A76,dode da izaberem "VLAJDA" najgoru kartu za muck ja 7 on nebitno i kraj igre ja gubim sa A high od njega..pa ti misli da znas igrat bez....
Nista te razumio nisam. Sve pratim i na kraju ovo nebitno gubis, WTF ?
imas ovu igru na liveu u splitu. Zanimljiva je.
nije mi se puno dalo čitat pravila ali mislin da ovo nije crazy pinneaple
istina.. nije.
policija napisao:upravo izgubio ruku sa jacom kartom necitajuci pravila igre predobro...upozorenje citati prije sudjelovanja... 2ruka ja JJ7 bet,dobim raise,ja all in majstor call sa A76,dode da izaberem "VLAJDA" najgoru kartu za muck ja 7 on nebitno i kraj igre ja gubim sa A high od njega..pa ti misli da znas igrat bez....
Nista te razumio nisam. Sve pratim i na kraju ovo nebitno gubis, WTF ?
stvar svega da sam zavrsio all in pre-flop sa handom JJ7 i na flopu moras izabrati "POINT CARD" ili ti ga kao neku glavnu kartu gdje sam ja ne citajuci pravila igre mislio da moram izbaciti najgoru-nebitnu 1 moju kartu sto je naravno 7 (JJ7) i mislio da mi ostaje par JJ kad ono bananaaaa ja igram hand sa J7 i normalno fruljicccc.....napomena da me majstor callao all in sa A67s i uzeo pot sa A high
Ajd neka netko ko to igra i zna dobro pravila malo pojasni!!
Zadnji popravljao noirlegion (17-09-2010 08:38:46)
c/p ruke sa 2+2
No Limit Double Holdem $0.10(BB) Party
SB ($2.55)
BB ($19.24)
UTG ($10.63)
UTG+1 ($10.36)
Hero ($9.70)
BTN ($10)
Dealt to Hero 6 T 9
fold, fold, Hero raises to $0.30, fold, fold, BB calls $0.20
FLOP ($0.65) 9 T 5
BB checks, Hero bets $0.40, BB raises to $2, Hero raises to $6, BB raises to $18.94 (AI), Hero calls $3.40 (AI)
TURN ($19.45) 9 T 5 4
RIVER ($19.45) 9 T 5 4 2
BB shows 5 3 5
Hero shows 6 T 9
Hero wins $18.48
kako ce se ribe zaletavat u ovo
On je vjerovatno za point kartu stavio trojku? Ako ne, onda sam krivo shvatio pravila
On je vjerovatno za point kartu stavio trojku? Ako ne, onda sam krivo shvatio pravila
upravo tako..svake sekunde ude netko igrati a da ne zna pravila pa ih se da lijepo ozeniti...malo prije sam uzeo lika na all in a on mi pise kako sam ja uspio pobjediti sa setom kad on ima boju posto ima 3 herca u ruci i 2 na bordu ima svega i da se dosta love uzeti dok jos ljudi ne shvate igru....
ovo ima samo na partyu ili ima još neke sobe??tj koje sobe još double imaju
ovo ima samo na partyu ili ima još neke sobe??tj koje sobe još double imaju
za sad samo na party pokeru...
jel ima na partiyu transfer money?
jel ima na partiyu transfer money?
nazalost ne!
kako nema, ima
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora