Tema: From ground up -> BR: 25$
Pozdrav svima!
Igram poker od 2007. godine. U tih 3, 3 i pol godine nisam postigao ništa značajno -ja sam u ovih 3 godine bio više railer i pratio "scenu" nego što sam igro. U početku sam igrao SNG od 9 ljudi što mi je išlo relativno ok i tu sam izgradio bankroll. Onda su sljedile razne gluposti, cashoutanja, donkanje nekih turova koji mi nisu bili unutar BR-a i sl. Uglavnom, niti jednom u te 3 godine nisam bio dovoljno discipliniran da postignem nešto. Igrao bi mjesec dana, bio ful nabrijan i počeo ostvarivat ok rezultate za level koji sam igro i onda presto jer mi je uvijek uletilo nešto drugo. Sad imam skoro godinu dana bez obveza na faksu i reko sam da cu se "ozbiljnije" posvetit ovom. Kad kazem ozbiljnje, ne mislim postic ne znam sto, bio bi sretan da igram regularno NL25. Pod ozbiljnije mislim igrat svaki dan, postat ovdje hendove, procitat koju knjigu i cut vasa misljenja.
Inace od knjiga sam procitao Moshman SNG, Harringtona i poceo sam citat Blueprint prije par mjeseci. Poanta cijele priče je da sam bustao igrajući cash i da mi je na računu ostalo 25$. Znam da ovo nije dovoljan bankroll za igrat gotovo ništa, ali pokušat ću krenut od ovog, ako neće ić, onda ću uplatit isto neku siću tipa 100-150$. Treba bit objektivan - ne igram dobro, imam previše rupa u svojoj igri i u puno situacija ne znam što radim. Inače sam pratio ovaj forum od početka, ali se nisam rego jer sam bio aktivan član na onom drugom sajtu na kojem mi se više iskreno ne da bit jer je tamo samo zajebancija i više uopće nema strateških rasprava . Također već nekih 2 godine pratim i 2+2 tako da sebe ne smatram apsolutnim početnikom iako što se cash igre tiče to jesam. Što se tiče live igre, imao sam razdoblje kada sam igrao dosta, ali sam i radio kao dealer u jednom casinu u Zagrebu tako da o tom području dosta znam.
Dakle, moj najveći problem je postflop igra iako vjerujem da imam idosta leakova preflop. Znam da će većini ovo bit dosadno i da većina neće moć ni čitat o tome kako sa 25$ pokušavam grindat NL2, ali jbg, šta je tu je... Trenutno se moram prislit vratit na NL2 i krenut ispočetka jer mislim da je tak najbolje. U ovom topicu ću objavljivat hendove, grafove i rezultate ovog svog malog i skromnog projekta i nadam se da ću za pola godine čitat i bit sretan kaj sam nešto postigo - kažem nešto jer iskreno ne znam koji bi bio realan cilj koji bi si mogao postavit.
Zadnji popravljao -b3k's- (21-09-2010 21:28:48)