Re: devizni racun
fala obojici
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
2. http://www.pokerstars.com/?source=pokerpro.hr
Registriraš se preko ovog linka i kad te pita za bonus kod upišeš: POKERPRO.HR
Bilo kad napraviš prvi deposit dobivaš bonus. Od prvog deposita, imaš 6 mjeseci da počistiš cijeli bonus.
Možeš 3 puta uplačivati da dobiješ maximalni bonus (recimo prvi put 200$, drugi put 100$ i treću put 300$).
ovo sve razumijem no imam priupitanje - recimo želim prvo uplatiti 200 pa 400 dolara. Uplatim 200, očistim taj bonus i onda me zanima mogu li prije sljedećeg depozita nešto isplatiti ili poslati drugom igraču ili bih time izgubio pravo na preostalih 400 dolara bonusa?
Jos jedno pitanje... Je li pametno kliknut deposit na pokerstarsu prije nego dobijem osobnu, jer ako ce me trazit da dokazem punoljetnost moglo bi biti zajebancije...?
Jos jedno pitanje... Je li pametno kliknut deposit na pokerstarsu prije nego dobijem osobnu, jer ako ce me trazit da dokazem punoljetnost moglo bi biti zajebancije...?
nece te trazit osobnu za depozit
ovo sve razumijem no imam priupitanje - recimo želim prvo uplatiti 200 pa 400 dolara. Uplatim 200, očistim taj bonus i onda me zanima mogu li prije sljedećeg depozita nešto isplatiti ili poslati drugom igraču ili bih time izgubio pravo na preostalih 400 dolara bonusa?
Drugom igraču možeš slati, a isplatiti nemožeš.
Evo, napravio ja depozit, i 200$ sjelo u recimo 3 sekunde... Bio je transfer direktno sa kartice na pokerstars. 3 sekunde je normalno??
prijava odnosno registracija za objavu odgovora