Tema: Turcin on holdem vol. 1: preflop
Cesto me ljudi pitaju koliko bb treba openovat askralj? Prije sam openovo samo 3bb i onda me neko plati sa 22 i meni se nist ne otvori i izgubim pot. Il jos gore kako neki znaju platit sa J9s i onda pogode J i ja opet izgubim pot.. Nekad cak pogode i 9 al najcesce to bude J. E sad sam ja njih odlucio sjebat i kad god imam askralj ja uvijek restam jedno 10bb pa nek onda plati onaj s 22 nabijem ga nakurac. A ako neko resta prije mene e onda ja odma s askralj kazem ALIN. pa nek si oni misle i nek plate ako smiju. ae sta ja imam restat tu pa da me on opet plati s 99 i ak se moje ne otvori ja najebem. A par je par.
Puno puta kad pogledate karte vidite one zvaljave parove... Ono 22,33,44,55 i te pizdarije.. S tim parovima puno ljudi gubi velku paru. Ti ljudi jos nisu skuzili kako treba igrat te parove.. Glavna stvar koju morate naučt je da sta god da se dole otvori vi ste ukurcu. AE sta ces s 22, nikad ne valja.. Zato s malim parovima ne treba uopce otvarat. Najbolji nacin za odigrat je ALIN. I sve super. A i ako neko plati s askralj il asdama il tako necim mi smo u prednosti.. di ces bolje..
Male karte stalno treba igrat.. Recimo neko resta do 300 a vi imate 64 uboji. To je idealno, jer ako je on resto do 300 on je sigurno u velikima a mi smo u malima, a niko ne zna koje ce se otvorit i onda ako se otvore male mi smo super a mozemo imat nekad i maksimalu ako se otvori dole 235 a on je u velikima i ima cesto askralj i onda mu uzmemo pot. Nekad se otvore i velike al ja sam malo pratio i puno cesce se otvore male to je nest sumnjivo al nema veze zato ja uvijek igram male . Ako se slucajno velike otvore mi mozemo lagano foldovat jer znamo da je on uvelikima ako je resto do 300 i moze cesto bit maksimala.