Tema: WCOOP MAIN EVENT
Video sažetak WCOOP main event-a. Pobjednik. Tyson "POTTERPOKER" Marks koji je osvoji čak 2,27 milijuna dolara!.Finale table ovog turnira možete pogledati na PokerPro-u. ovdje...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Video sažetak WCOOP main event-a. Pobjednik. Tyson "POTTERPOKER" Marks koji je osvoji čak 2,27 milijuna dolara!.Finale table ovog turnira možete pogledati na PokerPro-u. ovdje...
stvarno je dobro odigral finale table iako mi nije jasno zakaj je gural K9 bilo je s neba očito da protivnik ima KK ili AA, ali karta je pobjednika išla bolesno, praktički ostali nisu imali šanse malo čudno za finale table
srala ga karta i onog frajera kaj je ostao s njim u HU je nadigro bezbroj puta
Lik je runnao bolesno, ali i igrao je dosta dobro, upravo onako kako treba kada si big stack.
Svaka mu čast....a uzeo je i krasnu lovu
mene zanima jel ovako betanje postflop ( pol pota , manje od pol pota ) normalno zato kaj je to final table ili tak oni cijeli turnir igraju ?
small ball je po meni low risk poker, a ovo betanje je čisto normalno. U turniru nemožeš uvijek igrat na implaid odse jer nek te loše krene moguće je da završiš vrlo brzo.
kaj hoću reći je to da da je u cashu profitabilno već dok imaš 51% EQ, u turniru ipak treba naći malo bolje spotove, pa tako da ak imaš za flush 1 card 4:1 moguće da i 3:1 ti nije isplativo ako je oponent dobar jer teško ako dođe da ćeš naplatit, a svaki 1/2 pota bet ti daje 3:1 pa onda kaj je tu čudno?
lagano se cuga tak da možda nisam sve reko najbolje kak sam mislio....
da mislim je ono sa K9 bilo bezveze ali ostalo je odigro brutalno !
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora