Re: Dobro razmišljanje u pokeru
ne tiltam nikad.
Ovo sumnjam..
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ne tiltam nikad.
Ovo sumnjam..
To kazem jer se sjecam da sam ne tako davno na jubitou gledao neke intervjue sa poker proovima i par njih se slozilo da ne postoji igrac koji ne tilta,vec samo igraci koji u situacijama koje bi neke druge ljude izludile i bacile u opasan tilt,odlicno kontroliraju svoje emocije i ne udaljavaju se previse od svoje A igre kakav god bad beat il sl. situaciju dozivjeli..I zato,kako bi par kolega sa ovog a i sa konkuretskog foruma reklo,cesce iz neznanja nego zajebancije,i dalje sumLJam..
Kako ostajete hladne glave kad imate downswing već nekoliko dana ?
Ja sam u bedu dok ne dođe jedan winning session, onda se vratim u normalu.
Što kad vam neki igrač napravi 2-3 bad beata ?
Obično nakon toga ja sam sebi napravim 2-3 bad beata
Dajte mi neke savjete jer ja stalno miješam emocije u poker
Drži kraj sebe nešto za bacit u zid kad izgubiš veliki pot
A sad zaozbiljno, ja mislim da je za tilt control potrebna kombinacija iskustva i karaktera. Dakle šta duže igraš poker više potova izgubiš i dobiješ, a pomaže i ako si po prirodi kuler
Zadnji popravljao Svizac (05-10-2010 00:24:01)
koste napisao:Kako ostajete hladne glave kad imate downswing već nekoliko dana ?
Ja sam u bedu dok ne dođe jedan winning session, onda se vratim u normalu.
koste napisao:Što kad vam neki igrač napravi 2-3 bad beata ?
Obično nakon toga ja sam sebi napravim 2-3 bad beata
Istina al si ih ja napravim jedno desetak....
A sad zaozbiljno, ja mislim da je za tilt control potrebna kombinacija iskustva i karaktera. Dakle šta duže igraš poker više potova izgubiš i dobiješ, a pomaže i ako si po prirodi kuler
Ja sam cuo da robine susjede misle da tuče curu, a on zapravo tilta
Kad igram puno stolova onda netiltam uopce neznam zasto valjda zato sto nestignem razmisljat tolko o tome jer moram igrat na drugom stolu,a kad igram par stolova onda jmi e najbolje napraviti pauzu od pola sata-sat i u toj pauzi neku tezu fizicku radnju ili trening neki odradit da se ispusem.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora