Tema: holdem manager
Napravio sam novi database za novi nick na drugom siteu i sve mi uredno prikazuje u progarmu, ali nista na stolovima!! Some advices???
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Napravio sam novi database za novi nick na drugom siteu i sve mi uredno prikazuje u progarmu, ali nista na stolovima!! Some advices???
Zašto si napravio novi database kada možeš sve držati u istom database-u?
Nisam znao da se to može...nisam bas na ti s hemom!! Ali to ionako nije bitno vise, bitno je kako da mi proradi i na stolovima....?
Pa naravno da može. Imaš za birati kojeg igrača da ti prikazuje, bio to ti ili netko drugi. Izbriši novu bazu i radi samo na jednoj. Na kojem siteu igraš?
Sad na starsima..Kako unijeti jos jednog na vec postojeci database?? I kako onda birati koji da prikazuje??
hvala, to sam rijesio!! Sad imam drgui problem...pokazuju mi se statsi na stolovima, ali su pomijesani! Pokazuje kraj mene statse od drugog igrača za stolom, a moje kraj drugog...i tako za sve redom za stolovima! Rješenje??
moras namjestit da ti prefered seat bude isto na starsima i na HEM-u
kako cu ja znati na starsima koje je to mjesto kad mi nepise broj?? Ja sam isao po nekoj logici da mi je sjedalo broj 1 gore desno od cashiera i da sam ja na broju 5 tako ds budem dolje u sredini, ali mi je moje stase stavio na to prvo gore desno mjesto...
e,imam ja jedno pitanje..statsu su mi na mjestu i sve je ok..ali kad zavrsi hand pa HUD pokazuje replay boarda i karti,uvijek karte stavi na pogresno mjesto,kod pogresnog igraca..na full tiltu mi se to ne dogada..u cemu je fora?
pa moraš namistit isto misto na starsima(ako imaš prefered seat) i u holdem menageru
meni je namjesteno,zato i statsi jesu na mjestu,inace su i oni ispremijesani ako nemas namjesten preferred seat..ali onaj replay ne pokazuje dobro
i meni je sad namjesteno, ali replayer ne radi dobro, mijesa
desnim klikom primis karte kad se pokazu na stolu i prebacis na igraca koji ih je imao pa ce i u buducnosti njegove karte biti na tom mjestu
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora