Tema: PokerStars - The Big Game - tjedan 8 (epizoda 5)
Osmi tjedan The Big Game show-a. Petu epizodu možete pogledati na PokerPro-u. ovdje...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker serije, filmovi » PokerStars - The Big Game - tjedan 8 (epizoda 5)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Osmi tjedan The Big Game show-a. Petu epizodu možete pogledati na PokerPro-u. ovdje...
kako ja ovaj daniel prejebeno los ))))))))))))))))))))))))))))
+1
jel se meni cini ili ovaj komentator na pocetku kada da je daniel izgubio vecinu stake a ne stacka?!
a kad pocne pricat o levelingu izmedu njega i veldhausa meni se pocne srat... nemre stat s njim u istu recenicu ni sa bilo kim za stolom osim sa LC ,cini mi se cak da su jedan ili 2 LC cak bolji cash igraci od daniela
da sam barem ja tak loš
Zadnji popravljao Rodman (17-10-2010 17:01:33)
Brky napisao:kako ja ovaj daniel prejebeno los ))))))))))))))))))))))))))))
+1
jel se meni cini ili ovaj komentator na pocetku kada da je daniel izgubio vecinu stake a ne stacka?!a kad pocne pricat o levelingu izmedu njega i veldhausa meni se pocne srat... nemre stat s njim u istu recenicu ni sa bilo kim za stolom osim sa LC ,cini mi se cak da su jedan ili 2 LC cak bolji cash igraci od daniela
a meni se pocne srat kad slusam kako netko pametuje o ljudima koji su za njih izmislili poker i igraju 600x vece stejkse od njih samih... to ti je kao da netko tko igra home game jednom mjesecno sa frendovima komentira i sere po regu sa NL100, NL200 i sl. LOL
Zadnji popravljao Tonac (17-10-2010 18:01:55)
nadi mi neki cash game koji se pustao na tv-u a da je negranu bio u plusu
nadi mi neki cash game koji se pustao na tv-u a da je negranu bio u plusu
LOL... pa kave to veze ima!! Koliko je on handova odigrao na TV-u a koliko u cjeloj karijeri (koja je blistava btw)... Zaradio je milijune igrajući poker!!
On je vrhunski igrač i svi se mi možemo samo nadat da jednoga dana imamo samo 1/2 njegovog znanja...
ti pricas o turnirima, mi pricamo o cashu rofl. i usporedjuje ga se s ostalom high stakes ekipom, koja ga bez puno beda crusha
igrao je na 6 sezona HS,8 tjedana big game, na poker after darku- ja njega ovdje ne usporedujem samnom ili s tobom, ja ga usporedujem s ostalim high stakes igracima s kojima on kad igra ni u jednom trenutku nema pojma di je i konstatno radi krive odluke
zaradio je milijune prije nekoliko ogdina kad poker nije bio toliko popularan i toliko razvijen,tada je bilo puno vise losih igraca i to je zaradio milijune uglavnom na turnirima na kojima nisam primjetio da je nesto napravio u zadnje vrijem( ispravitte me ako grijesim nisam gledao al nisam ni cuo da je nes napravio)
ti pricas o turnirima, mi pricamo o cashu rofl. i usporedjuje ga se s ostalom high stakes ekipom, koja ga bez puno beda crusha
Ne pricam ja o turnirima, Negranu je i cash igrač... Na TV-u nije nitko mogao vidit ni 1% handova sto je on odigrao na cashu u karijeri...
I nemam ga ja sta uspoređivat sa ekipom koja igra sa njim, jer ga ne mogu uspoređivat kad su svi oni 1000 svjetlosnih godina ispred mene sto se pokera tice!! to ja želim reć... ne kažem da je najbolji, daleko od toga, ali mi je besmisleno i glupo da ga netko negativno komentira (u stilu nema taj Negranu pojma o pokeru) na osnovu 10 sessiona casha koja je vidio na TV-u i di vecinu poteza ne može ni razumjeti
wtf pa lik ni ne igra na netu lol. stvarno me zanima di si ti naso te njegove cash igre.
i zas nebi mogo pljuvat po njemu? sta nesmijem rec da je ilija sivonjic los nogometas zato sto eto igra 20 puta bolje od mene?
di vecinu poteza ne može ni razumjeti
pa mislim da rijetko ko moze, ne sjecam se u kojem showu je to bilo kad daniel napravi neki glupi call i pocne se opravdavat doyle pocne kolutat ocima, i krene da ce mu nes rec i onda kaze bolje da sutim
P.S. nemoj mi iliju spominjat to nije nogometas to je atleticar
daj tonac odrasti, negrano se bezveze blamira, igra na razini live igre u rh, pojavom ovih mladih ultra mega agresivnih igrača poker se dosta promijenija, helmuth i negranu stalno probavaju se nosit s njima al nemogu ni blizu, za razliku od stare ekipe barrya, doyla koji ni ne pokušavaju, nego igraju svoju igru, a vidimo po barryu kako je to itekako isplativo
on je idiot
@tonac prati malo igru za stolovima, svi dođu igrat poker kao da im je posao a on očito dolazi radi zahebancije.
Ja ga više ne mogu smislit, pa i lex mu je rekel u kontekstu koji je _urac s tobom daj me ostavi na miru
Ja sam davno rekel da izgleda da je izgubil onu pravu volju za pokerom, stalno sere kak on dosta radi na igri nove generacije, 3bet, 4bet bla bla
meni on izgleda kaj da živi za tih 10 min pred kamerama, ova amanda još ne završi pitanje on već počne mljet 100 na sat, također više nisam mogel slušat one lex i ja jai lex, leveling....., velim ja ga jednostavno nebrem više gledat
Argumenti su vam LOL... Na forumima su opcenito svi jaaako pametni i dozvoljavaju si sa visine svašta komentirat, i uvijek su u pravu naravno!! Necu se trudit vise jer mi se neda prepirat oko gluposti, samo sam iznesao svoje mišljenje a tko je razumio sta sam zelio rec razumio je a tko nije nema veze.
wtf pa lik ni ne igra na netu lol. stvarno me zanima di si ti naso te njegove cash igre.
a ovo mi je super komentar, ne šalim se... doslovno sam umirao od smijeha par minuta nisam znao da se cash igra samo na netu i TV-u...ROLF
Zadnji popravljao Tonac (17-10-2010 19:47:27)
a ti si prao s njim u bobbys roomu pa znas da rastura jel? prejak si
Zadnji popravljao Brky (17-10-2010 19:48:54)
vezano za temu, zna li netko dobivaju li, odnosno koliko dobivaju ova jaka imena kao Ivey, Dwan, Negreanu, Hellmuth i ostali novaca za sudjelovanje u high stakes tv-showovima, pretpostavljam da dobivaju jer je gledanost sigurno veća kad netko od njih nastupa?
Argumenti su vam LOL... Na forumima su opcenito svi jaaako pametni i dozvoljavaju si sa visine svašta komentirat, i uvijek su u pravu naravno!!
no u
vezano za temu, zna li netko dobivaju li, odnosno koliko dobivaju ova jaka imena kao Ivey, Dwan, Negreanu, Hellmuth i ostali novaca za sudjelovanje u high stakes tv-showovima, pretpostavljam da dobivaju jer je gledanost sigurno veća kad netko od njih nastupa?
za HSP je potvrđeno da ih plaćaju $1250 na sat, ne znam za Big Game, valjda im je $100k od Loose Cannona dovoljna nagrada
Ontopic: Da Daniel je zbilja loše igrao na The Big Gameu i to ne samo ovaj tjedan. I to je činjenica bez obzira na sve milijune koje je u karijeri osvojio. Zašto je to tako? Ja smatram da je on prvenstveno turnirski igrač, i da je jači u limit igrama nego u No-Limit Holdemu.
Daniel je po meni odličan igrač, nemože se reć da ga je vrijeme pregazilo jer definitivno nije, pa čovjek je prošle godine live zaradio više od milijun dolara, ove godine na live nastupima ima blizu pola milje, to su vrhunski rezultati.
Nisam imao neko visoko mišljenje o njemu sve dok nisam pročitao jedan tekst o njegovoj karijeri tj. usponu u pokeru koji je bio impresivan. Jbt. čovjek je u manje od godinu dana došao od kućnih partija do 200k zarade na live-u.
Također mislim da mu cash igra nije jača strana, al ako je regular u bobbysu nije losing cash player sigurno.
Na show kao big game gledam kao običnu zajebanciju sa njegove strane jer je očito da mu Starsi financiraju sve. Siguran sam da nije lud da radi onakve playeve bez kamera i sa svojim novcima. Sve je to show.
problem kod live turnira je sto se samo ukupni dobitci a u to ne ulaze BI istih tih turnira, bar sam tak skuzio iz jednog intervjua greensteina.. znaci on je mogao zaradit prosle god 1 milju a imat 500 k BI..- nitko ovdje ne osporava njegovu turnirsku igru, samo cash
Također mislim da mu cash igra nije jača strana, al ako je regular u bobbysu nije losing cash player sigurno.
To sam i ja htio reći, budući da je format Bobby's Rooma 8-game mix
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora