Rear_Admiral napisao:Otkad sam prešao na 22$ pred neka tri mjeseca, nemogu doć na zelenu granu. Ili loše igram ili mi se dogodi suck out, bad beat... Ili previše razmišljam šta bi protivnici mogli imati i mislim si da su sposobni za svašta, a ustvari njihova igra se svodi na bet, i check-allin kad imaju nešto i fold kad nemaju ništa. Počeo sam čitati Harringtona pa mi mozak slaže svakakve zavjere i planove.
pa se mi dešavaju stvari tipa: (i to više puta)
http://www.pokerhand.org/?4836808
da, i 90% stavri što piše u knjizi nažalost nije primjenjivo za online turnire, eventualno za deep stack.
A znam kako ti je, dogadja mi se potpuno ista stvar, preso sam na 22 $ takodjer HU igrat, dosada sam bio na 11 $ i ubijao one njemce i slicne, preso ode, pa konastantno gubim, igraci su tocno tako kako si opisao, dosta njih sa nuts redovito ode all in, sto je meni shock, ja obicno pokusavam dobit value sa nuts, dok oni samo zguraju i nadaju se da sam ja uhvatio top par ili slicno, i ako jesam 99 % slucajeva callam, jer je to jedina akcija koju mogu dobit od njih :S . . uza sve to, dva put sam izgubio kada je lik blefira ja ga call, sa setom, on uhvati runnings za skalu, to me onda totalno deprimira ... desi se zbrka u glavi, i filing je da se nikad nece stanje popravit, pocmu pucat svakakvi filmovi, ali cini mi se da je najbolje onda ohladit glavu i ne igrat dan dva, dok opet ne postanem gladan pokera .
imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...