Re: Moje novo čudovište
wow
ajd baci neku specifikaciju
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
nh!
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
wow
ajd baci neku specifikaciju
Uz kupljeno prijenosno računalo s Windows operativnim sistemom, Mikronis Vam poklanja edukaciju „Windows 7 i Office brzi start“, u organizaciji Infokatedre.
Radionica traje tri školska sata, a obuhvaća nekoliko cjelina kroz koje će korisnik upoznati rad s Windows 7 i osnovnim alatima Microsoft Officea 2007 (Word, Excel, Outlook) te naučiti pretraživati internet.
Kad ti pociinje radionica?
Uz kupljeno prijenosno računalo s Windows operativnim sistemom, Mikronis Vam poklanja edukaciju „Windows 7 i Office brzi start“, u organizaciji Infokatedre.
Radionica traje tri školska sata, a obuhvaća nekoliko cjelina kroz koje će korisnik upoznati rad s Windows 7 i osnovnim alatima Microsoft Officea 2007 (Word, Excel, Outlook) te naučiti pretraživati internet.Kad ti pociinje radionica?
Nisam kupio preko mikronisa..
PS: tj. islo je preko mikronisa, ali preko druge firme.
imas plocicu na njemu BUILT FOR?
Zadnji popravljao Mrrrcina (19-10-2010 13:50:12)
Lijepo čudovište
ja si sa svojom poker zaradom ne mogu kupiti ni disketu a ne laptop
de mi reci gdje zivis i ostavi laptop u autu da ti dođem razbiti prozor i ukrasti ga
-- I have gambling problem
Issat", kako izgleda ima da te uhvati panika kad ugasis svijetlo..
bome je monster! nice
ak je isao prek neke firme sigurno mu je doslo manje Inace lijep lap, je da se placa i ime ali je stvarno monster..
najeftinije na nabavi.net je 17k kuna i nesto sam primjetio da je taj tvoj model pre slab treba biti ovakvo:
DELL Alienware M17x / Core i7 720QM, DVDRW, 6GB, 1000GB, Radeon HD 5870, 17.3'' LED, G-LAN, BT, kamera, HDMI, eSATA, DP, Windows7 Professional, crni informacije o artiklu na stranicama firme
a ne ovako:?
• Procesor: Intel Core i5 2.40GHz • Zaslon: 17.3" LED FullHD 1920 x 1200• Grafički sustav: ATI Radeon HD4870 1GB• Radna memorija: 4GB + 2GB DDR3 1066MHz (proširivo do 8GB)• Tvrdi disk: 2x 256GB SSD
mda vijerovatno ima vise izvedbi Alienware M17x
Malo sam i video o laptopu pogledao stvarno je aluminijska gejmerska mrcina
-- I have gambling problem
ma decki to vam se custom narucuje.... mozes birati dal hoces 2 graficke, jacinu procesora, kolko memorije, koja boja laptopa koju verziju windowsa dali je ekran 1900*1200 ili 1900*1080 itd..... ) neki ducani valjda naruce onak neku default konfiguraciju i to je to... u americi je pocetna cjena mi se cini oko 5000-6000 kuna...pa mores nabildati do nekih 16-17k
možeš birati kak da ti svijetli
i onda lepo za koga je narucen i napravljen
Zadnji popravljao Mrrrcina (20-10-2010 00:20:44)
možeš birati kak da ti svijetli
Ne, možeš si namjestiti kak da ti svijetli...
aaaaa.... mislim da sam svršio... ovo je brutala....