Tema: 20$ rebuy :)
Uletilo jučer malo!

Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
čestitam!
9 sati igre, ufff!!
Zadnji popravljao Rear_Admiral (31-10-2009 12:48:14)
Svaka cast, lijep ulov!! Koliko puta si se rebuyo??
pise 1R1A na turniru tak da nekako sumnjam da je vise od toga ![]()
p.s. n1 robi, grejt sukses!
Angellz napisao:Svaka cast, lijep ulov!! Koliko puta si se rebuyo??
pise 1R1A na turniru tak da nekako sumnjam da je vise od toga
p.s. n1 robi, grejt sukses!
LOL nisam vidio
![]()
Zadnji popravljao Angellz (31-10-2009 15:48:04)
super ulet
Opaaaaaaa.... Respect, svaka čast na ovome... Ali treba to izdržati igrati 9 sati. Ja osobno ne bih mogao...Još jednom čestitke... Jaki smo mi Međimurci u pokeru. He he... ![]()
Opaaaaaaa.... Respect, svaka čast na ovome... Ali treba to izdržati igrati 9 sati. Ja osobno ne bih mogao...Još jednom čestitke... Jaki smo mi Međimurci u pokeru. He he...
Tako je to kod turnira. Za pobjedu uvijek treba 6-12 sati igrati u komadu.
Tako je to kod turnira. Za pobjedu uvijek treba 6-12 sati igrati u komadu.
Ja s tim nemam problema, ispadnem rano, haha ![]()
hvala svima na čestitkama
bio dosta naporan malo čudni turnir, da turnir je 1 r i 1 add on, odma sam rebuy jer to uvjek napravim i naravno add on, na kraju 1 pauze imao samo samo točno 2 stack+add on, fora je u tome da sam skorom ispao prvu ruku na turniru imao sam AA i morao sam foldat na all in na riveru i to sam zgubio nešto al sam se vratio, kad sam ušao u lovu čak sam jednom vrijeme razmišljao dok sam imao 10 bb da se kockam pa kaj bude jer mi se nije fakat dalo igrat, onda sam dobio 2 all in pa sam morao igrat, karte me opće nije išla ali kad bi me počela gađat onda me pogodila u serijama bolesnim. Tak da sam dok je ostalo 21.igrač bio chip leader s 1.2 miljuna chipova, drugi 600k, treci 500k i ostali svi manje i to sam na kraju više manje zadržao, ostalo nas troje, svo troje smo imali oko 1.7-2 miljuna i onda sam dobio all in s AQ vs JJ, i to je bilo to , i onda pošto je ovom ostalo 300k, uspio sam ovog drugog pojesti s 1,5miljuna na 700k jer čekal da bude drugi i onda mu više nije bilo spasa.
hvala svima na čestitkama
bio dosta naporan malo čudni turnir, da turnir je 1 r i 1 add on, odma sam rebuy jer to uvjek napravim i naravno add on, na kraju 1 pauze imao samo samo točno 2 stack+add on, fora je u tome da sam skorom ispao prvu ruku na turniru imao sam AA i morao sam foldat na all in na riveru i to sam zgubio nešto al sam se vratio, kad sam ušao u lovu čak sam jednom vrijeme razmišljao dok sam imao 10 bb da se kockam pa kaj bude jer mi se nije fakat dalo igrat, onda sam dobio 2 all in pa sam morao igrat, karte me opće nije išla ali kad bi me počela gađat onda me pogodila u serijama bolesnim. Tak da sam dok je ostalo 21.igrač bio chip leader s 1.2 miljuna chipova, drugi 600k, treci 500k i ostali svi manje i to sam na kraju više manje zadržao, ostalo nas troje, svo troje smo imali oko 1.7-2 miljuna i onda sam dobio all in s AQ vs JJ, i to je bilo to , i onda pošto je ovom ostalo 300k, uspio sam ovog drugog pojesti s 1,5miljuna na 700k jer čekal da bude drugi i onda mu više nije bilo spasa.
Uz malu moju pomoč...
Uz malu moju pomoč...
da to sam zaboravil spomenut, uz tvoju veliku pomoć:D
, roba me gledao kad je ostalo nas 20, savjetovao me i pratio igrače šta rade ostale da bi znali kako igrat protiv njih ![]()
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora