Re: pomoč
da ali zbog slabog iskustva nisam siguran više
daj smiješan si...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
da ali zbog slabog iskustva nisam siguran više
daj smiješan si...
LOL koji si ti lik, danas se registriras na forum i ocekujes da ce tebi netko prvi poslat pare a ne vjerujes robi koji je admin i koji je napravio hrpu transakcija...
poslano.
vrati mi kad budes stigao ak ti se bude dalo
dobar1420. nemoj im nista vjerovat. mene taj roba (kao admin) spalio za 2k € i zato ne pricam vise s njime i planiram osvetu.
bjezi dok mozes!!
Zadnji popravljao xViP (26-10-2010 22:35:49)
ovo je epski. Padobranac kakav se rjetko viđa
Nemojte tako, dečko je ok. Meni je odmah poslao potvrdu na PM da je poslao novce:
Ali ja mu nisam vjerovao pa mi je na mail poslao printskrin maila koji su njemu poslali iz manibukers tima.
Zadnji popravljao dfable (27-10-2010 12:39:21)
kakav epic fail...
makar svi znamo da nas ovaj vjerojatno oce scamat,evo jos jedne stvari..tip je dosao na pokerpro.si nedavno i poceo spamati naveliko,skupio u par dana 60-70 postova i odmah u transakcije,isto ovako neke sheme kao i tu..posto sam na dfableovj "potvrdi" vidio email adresu jankorudolfi@gmail.com,a na pokerpro.si je rudolf22,tamo sam ga upitao za email adresu rekao je upravo tu adresu s dfableove potvrde.i pitao zasto..kad sam rekao da sam posumnjao da je ovo on i dao mu link..rekao je da nije on,unatoc tome sto se vidi njegova email adresa..ne vrsiti transakcije s jankorudolfi@gmail.com
Krim team 2
Jel se tako zvala ona nasa serija slicna CSIu?
haha, nisam ni skužio font
dfable je Horatio -> Well, I guess we've ....(sunglasses on)... found our man!!!
dfable je Horatio -> Well, I guess we've ....(sunglasses on)... found our man!!!
....... bi zamolio ako je ko da mi dadne 250 i ja njemu dadnem 500 i on meni još 250 hvala u naprjed
vidi se da nisi pokeraš, trebo si ubacit neki koeficijent, tipa:
meni netko 200 ja njemu 600 i onda on meni 250
ovo je gore od onog cigana kaj mi je ukral najkice prošli mjesec
ovo je gore od onog cigana kaj mi je ukral najkice prošli mjesec
?
a i cifra je zakon, neznam ni da su najstariji forumaši changeali 500$
a i cifra je zakon, neznam ni da su najstariji forumaši changeali 500$
najbolje da nisu
cgreen napisao:ovo je gore od onog cigana kaj mi je ukral najkice prošli mjesec
?
ma mamu im bemje, starom neke limove za 600kn i onda meni nakon mj dana nove najkice, susedu je ušel u 12 u noči, ovaj je sedil na terasi u mraku skoro ga je satrl, hebiga mi ga/ih nismo čuli, i prije tjedan dan mi pak jen dojde na dvorište nije stigel ni dobar dan reći već je bilo van, pi... im..#*#**
Hahaha, još nisam čuo da se kradu patike po kučama