Tema: WSOP 2010 Main Event (27-28 epizoda)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker serije, filmovi » WSOP 2010 Main Event (27-28 epizoda)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Tukao bi onog Candia 24 sata na dan. Koji kreten, strašno.
Tukao bi onog Candia 24 sata na dan. Koji kreten, strašno.
kad je talijan, nebre biti drugo nek ribetina
napravi najveću glupost na svijetu i preživi
Zadnji popravljao Rodman (29-10-2010 13:45:51)
dfable napisao:Tukao bi onog Candia 24 sata na dan. Koji kreten, strašno.
kad je talijan, nebre biti drugo nek ribetina
napravi najveću glupost na svijetu i preživi
Ne samo da preživi nego sa runner runnerom preživi. Lako da mu je to jedina glupost, ali radio ih je cijelo vrijeme. Se sjećaš kada je imao šestice u ruci? Još da me njegova pojava ne živcira ajde, ali em pojava em nema pojma igrat i još radi budalu od sebe. Ne znam šta bi mu napravio da je meni onako krekao rakete
Ne znam šta bi mu napravio da je meni onako krekao rakete
isto ko i cheong...bit gospodin za poker stolom...
dfable napisao:Ne znam šta bi mu napravio da je meni onako krekao rakete
isto ko i cheong...bit gospodin dok sam za poker stolom...
FYP
Ovaj candio će osvojit na kraju...
Ovaj candio će osvojit na kraju...
To bi bila katastrofa za poker
hahaha slažem se, al ipak zamisli koja popularizacija pokera u Italiji, kolko bi novih talijana počelo igrat, a znamo da talijana za stolovima nikad dosta
Zadnji popravljao -b3k's- (29-10-2010 14:28:46)
hahaha slažem, al ipak zamisli koja popularizacija pokera u Italiji, kolko bi novih talijana počelo igrat, a znamo da talijana za stolovima nikad dosta
+1
hahaha slažem se, al ipak zamisli koja popularizacija pokera u Italiji, kolko bi novih talijana počelo igrat, a znamo da talijana za stolovima nikad dosta
+1
nebi imali nikakve koristi od toga.
jer talijani igraju na pokerstars.it, a imaju one svoje siteove koji su "zatvoreni" samo za talijane
-b3k's- napisao:hahaha slažem se, al ipak zamisli koja popularizacija pokera u Italiji, kolko bi novih talijana počelo igrat, a znamo da talijana za stolovima nikad dosta
nebi imali nikakve koristi od toga.
jer talijani igraju na pokerstars.it, a imaju one svoje siteove koji su "zatvoreni" samo za talijane
.it nema niko drugi pristup osim talijana? ja sam mislil da je softver drugaciji a da su na zajedničkoj mreži
koliko znam ne. ista stvar sa .fr
jos mi samo treba da dodje .hr i onda se mogu ic jebat (ili preselit u fr)
koliko znam ne. ista stvar sa .fr
jos mi samo treba da dodje .hr i onda se mogu ic jebat (ili preselit u fr)
hr je premala za to a i neznam kak njima nedopizdi bez obzira kolko ih ima, moram pod hitno neku talijanku naći
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora