Tema: problem
evo neznam di da postam pa budem ovdje,
jucer osvojim turnir 50+5 buy in 4max na starsu i dignem 1282 dolara uz jos malo igre dodjem na kojih 1300 i odem spavati, nakon pola dana palim stars otvaram acc i vidim 64 dolara gore neko mi upo na acc i potrosio 1250 dolara, znaci nije si poslao (nije ni mogo pošto imam limit koji sam vec dosegao za ovaj tjedan) nego izdonkal na cash HU PO blindovi 1-2 2-4 i najviše (preko 1000) na 3-6 $ blindovima, to je napravil "frend" koji je imal nick i password za moj acc, takvih je bilo 3-4 znam da sam si po tom pitanju sam kriv i znam da ne mogu dobit dolare natrag samo me zanima dal mogu saznat IP adresu od osobe ako ju mogu nazvat osobom koja je bila tolko podla da mi upadne na acc i karta. poslal sam 4 maila starsu i cekam odgovore, zanima me dal je neko imo slicnu situaciju i kak ju je riješil ? nadam se da budem uspio saznat IP adresu s koje je kartan taj session i nick na koji je ulogirano s te IP adrese osim na moj, a onda uzimam pravdu u svoje ruke jer ovakav čin zaslužuje malo veće sankcije.
svaki savjet je dobrodošao po pitanju kako saznat ime osobe koja je kartala (kome se javit, obratit) i dal je neko imo slican problem