Tema: Krenulo je krenulo :)
Vikend je bio jako uspjesan a i dani iza vikenda
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » Krenulo je krenulo :)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
tebi očito važi : hoću_hoće me
gzzzz
Evo uspio sam uhvatiti jos 270 dolara u medjuvremenu, dosta za danas, idem vani
Izgleda kao NL100 (67bb/100)
Zadnji popravljao rounder1984 (10-11-2010 00:04:42)
Taman kad sam mislio kako me danas nikako ne ide onda se pojavi ovih super 50 ruku , 50 ruku je nekad tako malo a nekad cuda naprave
Ma koje limite igraš? Postaj graf svih handova? Mislim da te bolesno curi.
Taman kad sam mislio kako me danas nikako ne ide onda se pojavi ovih super 50 ruku , 50 ruku je nekad tako malo a nekad cuda naprave
OMG, koji je ovo vrag?
50 handova?
Ma koje limite igraš? Postaj graf svih handova? Mislim da te bolesno curi.
Igram FL od 2/4 pa sve do 10/20 i na ovom 10/20 me najbolje ide, na njemu vec imam plus veci od 2000 dolara, a na onom najmanjem me najlosije ide
Nazalost ne mogu postati graf svih handova jer ga nemam s obzirom da ne igram uvijek sa istog kompa a samo na jedom imam HM
hehehe ma svaka čast na hrabrosti. tako se ide do zvjezda ja ga tako dugo igram da mi nebi palo napamet na 10/20 svaka čast
Uplati loto..Brzo..
Uplati loto..Brzo..
+1
hehehe ma svaka čast na hrabrosti. tako se ide do zvjezda ja ga tako dugo igram da mi nebi palo napamet na 10/20 svaka čast
Na 10/20 su ti veci levati nego na 1/2 ili 2/4 vjeruj mi, ja se na 2/4 smori igrajuci, pokusam ovo ono, jok ne ide, taktika ova ona, jok ne pali, minus za minusom, na 10/20 ih razvaljujem doduse ovo mi je prva sedmica kako igram 10/20 ali vec imam plus preko 2000 dolara
Nemoj me krivo shvatit,zelim ti i dalje srecu i da nastavis ovako sa zaradom,ali glupo je reci da razvaljujes 10/20 na temelju jednog vikenda i lijepog plusa..
In b4
"aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sve sam izgorio,natkupi,bad beatovi,glupi igraci,tilt,rigged blablablabla..."
Nemoj me krivo shvatit,zelim ti i dalje srecu i da nastavis ovako sa zaradom,ali glupo je reci da razvaljujes 10/20 na temelju jednog vikenda i lijepog plusa..
In b4
"aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sve sam izgorio,natkupi,bad beatovi,glupi igraci,tilt,rigged blablablabla..."
Zar nisi primjetio ovo pored te rijeci?
ČUČEMO SE
lol pa nisi trebo doslovno shvatit ono "Move Up To Where They Respect your Raises!!!"
ali svejedno želim ti sreću i da ne bustaš...
FTW!!!
Dirk_Diger napisao:hehehe ma svaka čast na hrabrosti. tako se ide do zvjezda ja ga tako dugo igram da mi nebi palo napamet na 10/20 svaka čast
Na 10/20 su ti veci levati nego na 1/2 ili 2/4 vjeruj mi, ja se na 2/4 smori igrajuci, pokusam ovo ono, jok ne ide, taktika ova ona, jok ne pali, minus za minusom, na 10/20 ih razvaljujem doduse ovo mi je prva sedmica kako igram 10/20 ali vec imam plus preko 2000 dolara
hehe igra san ja na Unibetu 3/6 i 5/10 jer sam stalno ih drža upaljene i tek kad bi primjetio 1-2 igrača sa zelenom oznakom koji se vade jer su spušili na manim limitima i da ima prazna stolica sa njihove lijeve strane onda bi sjeo ali da sad idem samo to grindat dok nemam barem 15000k€ lol nema šanse iliti ga mudova.
Uploaded with ImageShack.us
da sad idem samo to grindat dok nemam barem 15k€ lol nema šanse iliti ga mudova.
ovo
P.S. budi zadovoljan sto te tako u startu prosrala karta i bjezi odatle dok jos mozes...
spusti se i beataj FL 2/4...
...ako nemos beatat 2/4, neces ni 10/20 sigurno....
Zadnji popravljao rounder1984 (10-11-2010 22:34:00)
15000k€
to je 15.000.000 eura IMO, al sasvim pristojan BR... nema šta
ČUČEMO SE
ČUČEMO SE
Evo cujemo se
Danas nisam imao puno vremena pa sam odigrao samo malo reda radi
prijava odnosno registracija za objavu odgovora