Tema: Needbeer - PokerStarsov rekorder odgovara na pitanja
Needbeer na 2+2 forumu ili WizardOfAhhs na PokerStarsu, uspio je oboriti rekord po broju VPP bodova skupljenih u jednoj godini...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » Needbeer - PokerStarsov rekorder odgovara na pitanja
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Needbeer na 2+2 forumu ili WizardOfAhhs na PokerStarsu, uspio je oboriti rekord po broju VPP bodova skupljenih u jednoj godini...
hvala na prijevodu
btw... sve mi je jasno osim ovog
"Kakvo mlijeko piješ, sojino ili obično? S okusom čokolade ili jagode?
Pijem mlijeko s okusom badema ili lješnjaka. Najviše volim obična, nezaslađena."
wtf. kakvo je ovo pitanje i kakve veze ima s bilo cim?
kakvo je ovo pitanje i kakve veze ima s bilo cim?
Mah to ti je kao fora jel volis vise burek s mesom ili sa sirom.
i super tekst lik je stvarno ekstremni grinder ali neču kupiti njegovu knjigu za 5k jer vijerovatno to je u biti samo za visoke limite
i super tekst lik je stvarno ekstremni grinder ali neču kupiti njegovu knjigu za 5k jer vijerovatno to je u biti samo za visoke limite
pa da, to je sigurno za ljude koji igraju te visoke limite di im je ta cijena nekaj tipa 1-2 buyina
njima stvarno nije problem tolko dati ak im cak i minimalno pomogne da poboljsaju igru
zamorano11 napisao:kakvo je ovo pitanje i kakve veze ima s bilo cim?
Mah to ti je kao fora jel volis vise burek s mesom ili sa sirom.
ma... imas leatherassa koji i beata i igra milijun stolova. nego.... nema problema s pitanjem, dapace, al apsolutno nema veze s icim. to da se negdi spominje ista u vezi toga razumija bi covik. odma me na tilt bacilo kad san procita.
ma to je odvuda http://forumserver.twoplustwo.com/28/in hs-907708/ di se mogu procitat svakakva pitanja
ma to je odvuda http://forumserver.twoplustwo.com/28/in hs-907708/ di se mogu procitat svakakva pitanja
onda pogotovo nije tribalo bit u clanku
Jako mi se sviđa kako ima raspoređena računala odnosno monitore
Fini setup za poker ima i jebacku volju za igranjem,svaka mu cast
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora