Re: super ponuda
U redu unistavas ga, al meni nije jasno kak mos ocekivat da ti nego da stake za nl100 bez ikakvih podataka, grafova tj. dokaza o tzv. "unistavanju"?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
U redu unistavas ga, al meni nije jasno kak mos ocekivat da ti nego da stake za nl100 bez ikakvih podataka, grafova tj. dokaza o tzv. "unistavanju"?
Ma bitno je da ima preporuku poker igrača sa scene, je*eš grafove
jbga. mi smo svi no liferi i microstakes igraci. neznan zasto dolazis na ovaj forum onda trazit stake za te limite ako vec znas da smo svi no liferi i microstakes igraci. bolje bi bilo da pitas ta ugledna imena hrvatske poker scene. oni sigurno imaju vise novaca, a i znaju tvoj talent, pa im nece biti ni najmanji problem stejkati te
+1
unistavam nl100 ne nl1k rekoh a da si ikad i ti isto unistavao onda bi znao da se i ti novci daju potositi,osim na zivot tako i na neke zivotne situacije koje ne mozemo predvidjeti tako i na neke izlete na vece limite, i da malo sam se preracunao i tak ostlo mi je nezavidan roll i puno iskustva.sad se molim vas vratite na nl 5 komentatori
Pa nemere brate ja sam ti busto na playmoney, a roll mi je RB kojeg dobijem petkom na tiltu!
Kakvi su uvjeti hu, smije li se ici all in dok se jos nije zvrtilo 5 karata?
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=508
Nemojte tako momak je pokrenuo itekako zanimljivu temu na forumu!
On je na nekom vise levelu!
pa nemoj tako, proslo je skoro mjesec dana, mogao je napredovat toliko da unistava nl1k
Dat cu ti ja stejk. Imas PM
hendrixjimmi napisao:http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=508
Nemojte tako momak je pokrenuo itekako zanimljivu temu na forumu!
On je na nekom vise levelu!pa nemoj tako, proslo je skoro mjesec dana, mogao je napredovat toliko da unistava nl1k
e @hendrixjimmi! nisi pazio
pa nemoj tako, proslo je skoro mjesec dana, mogao je napredovat toliko da unistava nl1k
Dat cu ti ja stejk. Imas PM
tema je iz 2009
Roba sta si se stisnio investiraj, jebes treci mirovinski fond ovo je prilika da se osiguras do kraja zivota
hahah, lik ce ti zaradit vise nego sto ces dobit kad postanes sne :
Ajme ne... Moj tata je jači od tvog tate, moja mama bolje kuha... daj fkt si smiješan lik... ko će ti dat stake kad ne znaš ni normalnu kritiku primit. Jebote pola ekipe ovdje prca i zajebava se a ti odma potežeš neke samoobrane. Wauu svaka čast frende... Daj odrasti. Il se bar prestani pretvarat da si stariji od 16. /thread
btw ne moraš se trudit odgovorit mi na ovo jer znam da nećeš napisat ništa konstruktivno vjerojatno ćeš me izvrijeđat il tak neš... e da, igram NL5 i ponosan sam : FO /thread . pusa!
Ajme ne... Moj tata je jači od tvog tate, moja mama bolje kuha... daj fkt si smiješan lik... ko će ti dat stake kad ne znaš ni normalnu kritiku primit. Jebote pola ekipe ovdje prca i zajebava se a ti odma potežeš neke samoobrane. Wauu svaka čast frende... Daj odrasti. Il se bar prestani pretvarat da si stariji od 16. /thread
btw ne moraš se trudit odgovorit mi na ovo jer znam da nećeš napisat ništa konstruktivno vjerojatno ćeš me izvrijeđat il tak neš... e da, igram NL5 i ponosan sam : FO /thread . pusa!
koji si ti kraaaaaaalj dobro barem nisi na nl2
Ali ipak tvojih 200 bba je jedan njegov ipak te owna
Dajte ljudi ovo je super ponuda, roba investiraj sjedis gledas tv a drugi ti grinda, cuo sam da je sad to in, navodno je durrr odlucio svoj roll dati isilduru da mu grinda
prijava odnosno registracija za objavu odgovora