hrasca napisao:Namjeravam uplatiti prve pare na Pokerstars, pa me zanima kako ih najbolje iskoristiti. Uplatiti ću 400$. Iskoristiti cu marketing code ove stranice pa me zanima koje su tocno privilegije i sto treba sve napraviti. Da li je bitno samo da imam account ovdje ili trebam kontaktirati nekog?
stars je odlican ako nista drugo onda zvog ogromnog broja igraca, pa samim time mnogo cash stolova za birat, MMTa svakakvih vrsta buyina i Guarantied prise poolova, a S&G ne treba nesto previse cekati da se napune(cak i one od 100 i 180ljudi)...
sta se tice uplata...obavezno ih razbij......nakon prve (koju moras oslobodit unutar 3mj) imas pravo na jos dvije, takoder unutar ta 3mj, ali tu oslobadas pola godine. jednon kad napravis isplatu, gubis mogucnost daljnih uplata...dakle jos jednom pojedsnostavljenjo:
uplati trecinu love (ili procijeni koliko mozes osloboditi u 3mj), pa nakon 80ak dana stavi i druge dvije (ili naravno dodaj extra ako mislis da ih stignes oslobodit kroz pola godine, isplati se!!!)
...nakon te 2/zadnje uplate mozes dizat pare i stavljat i slat ih prijatelju i sve ostalo sta ti padne na pamet sa njima bez ikakvog utjecaja na bonus!!!