Re: xxx BI ispod EV
ja od kad igram na full tiltu runnam ispod EV-a. Doduše, ja igram SNG, ali nakon sad već 3100 games mi je postalo normalno...
hehe simpaticni grafovi roba...Naravno da mora doc sunce...glavu gore i igraj svoj game perpetuum, a rezultati ce doci, samo nemoj dopustit da te poljuljaju losi rezultati. i najbolji pro igraci imaju ubitacne swingove, to je sastavni dio igre, samo se treba pomiriti jednostavno s tim. Da te utjesim na sng od 6 igraca sam imao run od 41 bez love 10ak dana kasnije sam bio u top 10 na leader boardu
SNG je stvoren za swingove i da budes abd beatan i natiltan tak da i sam sebe guras jos dublje ispod EV linije, Pa kad osjetis sam po sebi da ti je puls ubrzan daj si 1-3 minute da se smiris, ak se ne smiris( ak doelte asevi konji babe i popusis ) i ne miris se zatvori komp proseci pa se vrati smiren, vjeruj mi ova EV linija nije samo da te nejde da kisi i da je sve u redu, puno puta nesto nije u redu s tvojom igrom jer si u tiltu...
jel i ovaj igro one igrice sa 72,83,94 i ostalim pizdarijama?
nije. na tiltu je sve. nl400 - nl1k.
Zadnji popravljao 4ladX (03-12-2010 00:49:39)
jel moze neko poblize objasnit rad holdem managera ?
Ja imam neku svoju briju da svi winning igraci moraju runnat ispod EV, jer bolji igrac uvjek ima bolju ruku od ribe, tako da ce AK izgubit jednom od 4 puta od AJ i to je prirodno pa je i prirodno da je EV gore a winning dolje, odnosno da je winning igracu EV prirodno u visine a winnings manje?!
Ili to HEM drugačije obračunava, pa ja imam skroz krivi dojam?!
Zadnji popravljao chillin (03-12-2010 01:04:13)
jel moze neko poblize objasnit rad holdem managera ?
.....skroz krivi dojam?!
kolko sam ja skužil kaj drugi vele hem diže/spušta crtu kolko ti EQ, znači ak zguraš AK vs TJ i dobiješ crta ti ide gore za 60% pota, nekaj u tom stilu, al meni se konstanto taj razmak između dviju crta povečava i tak već 1g, tak da neznam možda krivo računa.
pot je 100$ zguro si se preflop s AK vs QQ, recimo da imas tocno 50% sanse za dobit pot.. Ako bdobijes winningsi ti se dizu za 50$ jer si toliko zaradio a EV linija ostaje na 0, jer je dugorocno taj pot break even... Isto tako ako dobijes s AA vs KK bit ces iznad EV linije jer si dobio 50$ a po EV si trebo dobit samo 40$ il tako nesta.. Nema to veze jesi winning il nisi, uvijek bi trebalo bit jednako..
ako sa AK izgubis protiv AJ pot od 100$ ?
Zadnji popravljao chillin (03-12-2010 05:13:44)
ako sa AK izgubis protiv AJ pot od 100$ ?
EV je $74 ako se ne varam.
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Ak vs AJ ima 74% sanse.. Znaci ako ste svaki stavili po 50$ u pot, tebi EV ide 37$ gore, a winningsi 50$ dolje..