Re: Cristiano Ronaldo igra na Full Tiltu?
:card_heart
in b4 Messi na starsima vs Friedman
Henry na UB vs Hellmuth
Valjda nije hoax
Roba, moderator ti je sramota.
a da, ajde sad još reci da ste jučer gledali i dvoboj:
ja(football professional star) vs zemo( professional poker player)
zemo je confirmed busto
Roba, moderator ti je sramota.
Ovaj dio foruma mi izgleda kao trač rubrika nekog glupog magazina!
and btw. protiv koga god on igrao puštat će mu prvih par dana da se navuče i onda ga oderat masno,jedino ako stvarno nisu dobri prijatelji što sumnjam
logično da će mu puštat.
ja tu vidim samo jedan pot i to na turnu gdje su se shovali i gdje je patrik imao 2 para, a ovaj suckoutao oba puta...
a i neznam kako mu to može puštati, pa vjerovatno je ronaldo stavio 50k na account ili tako nešto, nema on milijune behind pa da mu ovaj pusta.. a i to je njima nista.
in b4 Messi na starsima vs Friedman
Henry na UB vs Hellmuth
zemo na nordici vs sany
ja tu vidim samo jedan pot i to na turnu gdje su se shovali i gdje je patrik imao 2 para, a ovaj suckoutao oba puta...
a i neznam kako mu to može puštati, pa vjerovatno je ronaldo stavio 50k na account ili tako nešto, nema on milijune behind pa da mu ovaj pusta.. a i to je njima nista.
+1 , ja sam bio sarkastičan, nadan se da se to razumije.
Gle mi se tu možemo raspravljati tjedan dana tko je u pravu, no to su sve nagađanja.Ja sam pretpostavio da pošto je c.ronaldo izašao u plusu da mu je možda patrik popustio da se čovjek privikne na igru il šta ja znam. Ne znam što se uopče upuštam u raspravu o nekom ronaldu i patriku antoniusu udaranje glavom od zid mi se čini pametnijim.