Tema: Prijedlog za ballere.
Bok svima. Bez okolisanja, razmisljao sam malo i dosao do zakljucka da mora postojati netko tko bi mi mogao ''pomoci''.
Ono sto trazim je da mi netko da nekih ~3,5k eura, od kojih bi 3k drzao kao bankroll za NL50, a 500 za rentanje stana i zivotne potrepstine prvi mjesec. Ne trazim stakeanje, nego pomoc od nekoga tko shvaca situaciju, tbh nemam volje grindati microse par mjeseci, zivotna situacija atm mi nije bas bajna i volio bih promijeniti stvari. Osobi koja bi bila zainteresirana dao bi da gleda moje sessione koliko god zeli prije konacne odluke, a vjerujem da bi vrlo brzo shvatila da beatam taj limit sa solidnim winrateom [softver ne podrzava HEM ni PT tako da grafova nemam]. Prosao sam i proucio jako puno toga, sto se i vidi iz moje igre vjerujem
Sto se tice vracanja love, volio bih imati dovoljno vremena da neoptereceno grindam (a grindat cu minimalno 5 sati/dan, 5 dana u tjednu, minimalno. 6 stolova, bas zbog toga jer sajt koji bi predlozio ne podrzava trackere ali je ludo fishy i exploitable, + sto ima 30%rb, u ponudi PokerPro-a naravno , tako da to ovisi o vama, ali volio bih da bude bar malo duze vrijeme (sve bi se dogovorili). Nista pre dugo, ali eto, moglo bi se nazvati long term investment sa vase strane.
Poanta je da bih vratio vise nego sto bi dobio, recimo 5k {podlozno dogovoru} (mali note: ako bi kojim slucajem Roba zainteresiran, vrlo brzo bih ti napravio jos toliko u rakeu, a i znamo se onako)
Ako bi itko htio ovo , ne bi mi bio problem doci bilo gdje da se osobno upoznamo, ili ugostiti ''stejkera'' da i osobno vidi gdje zivim.
Mislim da ideja nije losa, volio bih da imate na umu da bi mi u ovom trenutku stvarno dali zivotu svrhu, a i lova je fina! Dat cu vam dobru garanciju da cete novac dobiti nazad cak i da se dogodi situacija da bustam, vise o tome mozemo u privatnom razgovoru. Molim da se suzdrzite od vrijedanja i omalovazavanja, prijedlog je 100% ozbiljan i sve bitne detalje dat cu bilo tkome tko bude zainteresiran osobno (posto ne mogu slati poruke, preko nekog messaging servicea ili sl.)
Hvala unaprijed.