Tema: VIDEO: puki na nl100
http://vimeo.com/15812009 on Vimeo.
Ja nažalost nemam vremena za prokomentirati, pa svi koji nadju vremena neka bace koji komentar.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
http://vimeo.com/15812009 on Vimeo.
Ja nažalost nemam vremena za prokomentirati, pa svi koji nadju vremena neka bace koji komentar.
ja sam više-manje pogleda, nh work, a što se tiče igre i nije bilo nekih zanimljivijih handova, uglavnom fino
nisam pogledao sve, ali kad sam vidio ovaj bet24 softver i karte kako izgledaju doslo mi je da se zbljujem.
sto se tice samih handova, zapeo mi je za oko onaj hand kad si flopao quads u multiwayu potu, dobro procitao da villain ima KQ ili KJ i nisi uspio naplatit kako spada. Po meni je bet turn i onda CRAI river puno bolji play. On bi sigurno betao KQ/KJ na blank riveru i vjerojatno callao tvoj shove.
video je dobar samo kako kolega kiklop kaže fali zanimljivijih handova ,čak sam nešto i naučio ono kad je došla druga desetka na turnu ti si chekirao sa tptk i tako kontrolirao pot, kad je opet checkirao na riveru bio si siguran da nema desetku ispalio si još jedan bet i on je napravio očekivani call.Dok ja tu uvijek agresivno igram i betam turn i zbog toga:
1) ne znam na čemu sam ako odigra call što na riveru ?,može i pokušati prezentirati desetku 3bet-om
2)mogu dobiti 3bet zbog trisa
3)često će foldati slabijeg asa
ili sam u krivu,ne znam vi recite
Imam i pitanje kako bi odigrali taj hand da ste vi prvi na redu za akciju ?
Zadnji popravljao koste (14-10-2010 05:39:16)
@ puki - evo ti mod za ongame
http://grinders.org/poker/showthread.php?t=2524
video jos triba pogledat
pogledao pola... toliko fisheva nemozes nac ni na NL25 (stars,tilt)... najjace "ovdje mogu otvorit 4-5 stolova i gledat tekmu ili film"
ovo sa 66 sam odma reko frendu da sam zajebo (bez brige ulogirat ce se samo da me sprda ) trebo sam betat 8 $ turn,a ovak kak sam odigro nisam siguran da bi c/r izvukao puno vise, mislim da ce neki postotak chekirat behind a shove mislim da nece callat skoro nikad zato kaj imam jos 140$ a on ima vise od mene... jos sam neki hand zajebo al se sad nemrem sjetit..
sad sam citao o ovom modu i pise da se sto svaki put nes treba palit neda mi se sad zajebavat s tim mozda bum poslje si to stavio
kaj se tice videa snimao sam ga iz druge jer kad sam prvi put snimao nije se apsolutno nis desilo, kaj se tice fisheva, inace nije ovako ovo se slucajno pogodilo da su na svakom stolu 2-3 uzasna igraca, inace je jedan los sto je isto dobro..
Pogledao sam video i 3 stvari su mi zapele za oko:
1. to sa šesticama: flop je 6s8s6 K 3, e sad sam si rekao da si trebao 8$ na turnu. E sad river, može imati osmicu Kx, KT+, flush draw i eventualno neki straight draw i neki gut shot.
Ako ima KT+ po meni će sigurno betati, ali mislim da je CRAI preoptimistično, ali CR definitivno dobar.
Ako ima Kx, mislim da je bet dobar jer će možda nekad čekirati slabi K.
Ako ima draw, bolji je CR jer bet neće platit, a može blefat, a to voli raditi.
Ako ima osmicu, neće ni betat, a mislim ni platit nikakav bet.
Tako da je bolji CR i to po meni puno bolji.
2. desni stol si openao na BTNu s 76o s dva fisha na blindovima, mislim da je to loše, nije velika greška, ali nema smisla ako puno callaju PF i ako imaju mali fold to cbet.
3. ATo na UTG desni stol, ne znam kolko je pametno openati jer imamo dva fisha iza sebe, koji ne vole foldati a hand je sam po sebi marginalan za open s UTGa. Taj hand bi primjerice sigurno openao da imamo fisha u blindovima.
Inače, igra se čini dobra i stvarno si pogodio stolove
sad sam citao o ovom modu i pise da se sto svaki put nes treba palit neda mi se sad zajebavat s tim mozda bum poslje si to stavio
tribas samo stisnit enter prije nego otvoris stol
koji bi onda c/r bio najbolji posto igramo protiv igraca koji voli platit, recimo da ja chekiram i on beta 15$ ,s AI se ne slazem jer bi u tom slucaju trebao jos platit 125 sto mislim da ce se desit u max 5 % slucajeva, oko 55-60 $?
btw: admiral vidio sam te jucer na stolovima al nisam htio ulazit na tvoj stol da ti ne uzmem sve
skini ovaj mod kaj je stavio zamorano ak ga nemas fakat je ugodnije za igrat-- HVALA ZAMORANO
2. desni stol si openao na BTNu s 76o s dva fisha na blindovima, mislim da je to loše, nije velika greška, ali nema smisla ako puno callaju PF i ako imaju mali fold to cbet.
3. ATo na UTG desni stol, ne znam kolko je pametno openati jer imamo dva fisha iza sebe, koji ne vole foldati a hand je sam po sebi marginalan za open s UTGa. Taj hand bi primjerice sigurno openao da imamo fisha u blindovima.
2. slazem se ,ali isto tako volim igrat IP protiv ribe zato sto ce radit vise gresaka od mene u postflop igri,cini mi se da je SB dosta foldao na CB
3. jel to onaj hand di sam reko da mislim da je BB misclikao do 5 $?
jel vi mislite da je to bio misclick? mislim da takav igrac ne radi to namjerno s onakvim statsima i 3b 2..
ste skuzili SN liku na lijevom stolu dr.Anal
koji bi onda c/r bio najbolji posto igramo protiv igraca koji voli platit, recimo da ja chekiram i on beta 15$ ,s AI se ne slazem jer bi u tom slucaju trebao jos platit 125 sto mislim da ce se desit u max 5 % slucajeva, oko 55-60 $?
btw: admiral vidio sam te jucer na stolovima al nisam htio ulazit na tvoj stol da ti ne uzmem sve
skini ovaj mod kaj je stavio zamorano ak ga nemas fakat je ugodnije za igrat-- HVALA ZAMORANO
sorry, nisam vidio stack size u tom handu
c/r rivera bi bio bolji, a ako imamo specificni read onda crai. ovako readless c/r 3-4x njegovog river beta. ne repas nista s time vec izgleda vise kao da ga zelis skinut s henda, zato ce te platit cesce nego sto mislis.
amirite?
Imam i pitanje kako bi odigrali taj hand da ste vi prvi na redu za akciju ?
ne sjecam se tocno al mislim da je on imao poziciu nadamnom,sta ne ?
c/r rivera bi bio bolji, a ako imamo specificni read onda crai. ovako readless c/r 3-4x njegovog river beta. ne repas nista s time vec izgleda vise kao da ga zelis skinut s henda, zato ce te platit cesce nego sto mislis.
amirite?
slazem se , zato sam i napravio video da nesto naucim
da ste rekli sve ok , onda bi se tek nazivciro jer sam potrosio cijeli dan na zajbanciju s tim a nikakve koristi
Za pocetak hvala za video. Nije bilo teskih spotova pa je sve uglavnom standard play. Osobno, ne bi betao flopani poker na turnu nego tek na riveru nadajuci se da ce netko pokupiti free kartom nesto jace. Stolovi su dosta pasivni i puni riba pa tu nema nekog fancy playa. Mislim da te nije nitko 3beto u 40 min osim onog squeezera.
multitaskao sam, gledao tvoj video i rjesavao neke zadatke pa necu komentirat cijeli video (iako i nije bilo nekih teskih spotova)
1. quads bi betao flop
2. radije bi 4betao s AJ onog skvizera nego par ruku kasnije s TJ i size bi bio oko 26-27, mislim da je 31 previse
3. AK bi betao turn osim ako mislis da ce floatat Ahi board, onda je check bolji. odigrano bi betao river puno vise jer ti nece bacit ni jedan Ax a betas 20-40
1. quads bi betao flop
To je i meni proslo kroz glavu, ali 4way je to skroz neisplativo jer su ljudi skloniji igrat fit/fold poker. Da, naplatit ces flush draw, ali istovremeno ces izbit onog frajera koji je turnao TPGK i riskiras da ti svi foldaju. Imas mortal nutse i mozes si dozvolit da uhvate bilo koji draw i sami ga isplate. Zato smatram da je bet flopa los(ij)a opcija od ovog kako je odigrano iako sam u pocetku instinktivno sebi rekao "bet flop".
meni se bet flop ne svida jer postoji velika mogucnost da svi foldaju, ako me neko i calla sa FD tesko ce me opet callat na sparenom boardu i na turnu ako padne blank, ovako ostavljamo mogucnost da neko ulovi top par ili tu boju pa imamo 2 streeta valuea umjesto jednog
Zadnji popravljao puki86 (14-10-2010 15:44:01)
pocne mi se brejk kompat
trema jbt. ovo je gore nego drzat seminar na faksu
meni je bilo zajebano komentirat jer neki put znam zasto sam to napravio a nemogu pretocit u recenicu,a neki put bi jos nes reko pa se nes drugo desi pa zaboravis kaj si prico prije itd itd uglavnom nije tak lagano kak se cini..
Hvala ti što nisi ušao, zbog toga sam danas imao novaca za grijanu hranu, a ne samo perece
Budem probao za mod.
Edit: Mod je koma sad ne znam da li je problem u bwinu, ali je koma, a i da je normalan, ne vidim u cemu bi i bio bolji.
Zadnji popravljao Rear_Admiral (14-10-2010 21:11:25)
puki ako ti nije bed pogledat u HEM koliko si radio rejka na NL50 na ongameu $/100h
80 k handova -2800 $
imaju ti neki novi nacin rejkbeka ,ribe imaju veci rejkbek od dobrih igraca tak da se nemres pouzdat u ono kaj ti pise u hemu da ces dobit tolko i tolko rejkbeka
ma mene to okvirno zanima koliko je se napravi rejka na NL50. znaci tih 2800$ je rejk koji si napravio, ne RB?
prijava odnosno registracija za objavu odgovora