Re: Mjesecni grafovi - Prosinac
Jako smijesno.
Mislim da se trebaju odredit neka pravila u postanju grafova jel ovako gubim volju.
Svaka cast
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » Mjesecni grafovi - Prosinac
Jako smijesno.
Mislim da se trebaju odredit neka pravila u postanju grafova jel ovako gubim volju.
Svaka cast
knez ti dereš samo omahu?, btw svaka čast, znao sam da si dobar al toliko, i to je samo za jedan mjesec?
Koji ti je screen ako se smije znat?
Pa nije ovo tema da jedanput u mjesecu postate graf, vec da kad postate tiltani graf da mu se smijete na kraju mjeseca kad se sve poslozi. Svojevrsna kolektivna terapija.
Jebes bobota i njegov run good, pogle ovog bum huntera kneza sta izvodi
Neee, knez. Gle šta si napravio. Više nisam u centru pažnje.
cheat
+1
pls coach me!!!
hahhaha..
knez, napravi nam djecu
dfable je superuser - quotea prije nego ljudi postaju?!!??!
forum je službeno postao rigged!
dfable je superuser - quotea prije nego ljudi postaju?!!??!
forum je službeno postao rigged!
@Dr.Greenthumb: sick volume
Zadnji popravljao dfable (15-12-2010 18:58:16)
Hehehe to mi je oduvijek bio hendikep..A i jos sad ovo predbozicno vrijeme mi bas i nejde u korist sta se volumea tice..
Pa nije ovo tema da jedanput u mjesecu postate graf, vec da kad postate tiltani graf da mu se smijete na kraju mjeseca kad se sve poslozi. Svojevrsna kolektivna terapija.
cry me a river...
sick life roba, stvarno si postao attention whore
gi85 napisao:cheat
+1
pls coach me!!!
actually coacham, rate da bi bio fair obicno racunam kao 75% od hourlyja u zadnjih 4-6 mjeseci
boboman napisao:Pa nije ovo tema da jedanput u mjesecu postate graf, vec da kad postate tiltani graf da mu se smijete na kraju mjeseca kad se sve poslozi. Svojevrsna kolektivna terapija.
cry me a river...
roba59 napisao:Neee, knez. Gle šta si napravio. Više nisam u centru pažnje.
sick life roba, stvarno si postao attention whore
niveaformen napisao:gi85 napisao:cheat
+1
pls coach me!!!
actually coacham, rate da bi bio fair obicno racunam kao 75% od hourlyja u zadnjih 4-6 mjeseci
uzimam
nabijem ga, uzeo mi 300$
prije par mjeseci kad sam igrao HUsng50, pokušao sam prijeći na HU100 i nakon crne serije, završim na tiltu i na HU300... protivnik baš taj lik i svaki jbn hand ide pf AI... "dočekam" ga u 7.-8. handu s AK, on pokazuje AJs.... flop iz pakla: J + flushdraw njemu... i pozdravim se s 300$
Zadnji popravljao djuma (21-12-2010 23:00:14)
lol samplesize
RB bič.
400k handova be stretch. kolko je to RB?
400k handova be stretch. kolko je to RB?
40k handova misliš
Adži napisao:400k handova be stretch. kolko je to RB?
40k handova misliš
alkohol mi je jos u krvi pa ne vidim dobro
onda nije tako strasno
Hehe, da barem stignem grindati 400k handova mjesečno... Ne bi se žalio da sam BE