Tema: Kako izbrisati korisnicki racun na Poker770
Dakle sve je u naslovu,zanima me kako,i mogu li uopce izbrisati korisnicki racun u poker sobi Poker770?Unaprijed hvala
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Pitanja za početnike » Kako izbrisati korisnicki racun na Poker770
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Dakle sve je u naslovu,zanima me kako,i mogu li uopce izbrisati korisnicki racun u poker sobi Poker770?Unaprijed hvala
zasto bi ga brisao uopce ?
zasto bi ga brisao uopce ?
da napravi novi...i da dobije novih $25 free???
BugsBunnyD napisao:zasto bi ga brisao uopce ?
da napravi novi...i da dobije novih $25 free???
tako nekako!!jer sam ga install prije nekih mjesec dana,ali ne preko pokerpro.com.hr,a tek sad sam počeo ''kužit'' poker,pa bi htio sagraditi neki bankroll,btw nisam dobio nijednom nikakav bankroll,jer sam i u drugim sobama probavao,malo da vidim kakva je igra,a nisam onda ni znao da mogu dobiti free bankroll....jbg....
Zadnji popravljao pokerworld (16-12-2010 02:27:02)
nemoguće ti je izbrisati account...
eh....trebao sam prije onda malo više citati o free bankrollovima :S
a ako bih npr skinuo poker770 preko drugog kompa i pokusao otvoriti novi?ili bih morao unijeti druge podatke?recimo od brata?
a nista probati cu....iako mislim da,kad sam se vec zeznuo i nisma prije mislio da mogu dobiti free b,mi je lakše ići do banke i uplatit nesto novca,hvala na pomoci roba i maki
obrisi cokie u browseru, odi na 770 stranicu i pokreni pokeru u flash prozoru, tamo otvori novi acc sve kako treba i kasnije kad pokrenes vec insalirani klijent, samo ukucaj novi user name i pass i to je to.
obrisi cokie u browseru, odi na 770 stranicu i pokreni pokeru u flash prozoru, tamo otvori novi acc sve kako treba i kasnije kad pokrenes vec insalirani klijent, samo ukucaj novi user name i pass i to je to.
[ ] to je to
[x] lol
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora