Tema: PokerStars - The Big Game - tjedan 12 (epizoda 2 i 3)
Dvanaesti tjedan The Big Game show-a.Drugu i treću epizodu možete pogledati na PokerPro-u. ovdje...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker serije, filmovi » PokerStars - The Big Game - tjedan 12 (epizoda 2 i 3)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Dvanaesti tjedan The Big Game show-a.Drugu i treću epizodu možete pogledati na PokerPro-u. ovdje...
nije otvorena tema za zadnje dvije epizode pa ću ovdje dat komentar na zadnju epizodu.
rigged
nije otvorena tema za zadnje dvije epizode pa ću ovdje dat komentar na zadnju epizodu.
rigged
hehe pogledao sam i nije mi jasno kak je ono callao sa q9 :S a AA VS KK je bilo epic al zadovoljan sam ovim projektom bilo je dobrih epizoda
ma jetten je sjebao tu ruku do kraja... jer nakon 4-beta jedino što ga raisa je KK+, a mislim da LC tu nema opciju calla osim s AKs, znači samo je trebao callati i baciti se na svakog asa - ukoliko uzađe na flopu.
ali inače show je dosta dobar - jedino je u qurcu ako cannon ima nekih 100+k profita zadnjih 50-tak ruku, jer praktički se igra 5handed, a ovi sharkovi izbjegavaju velike potove međusobno - izuzet tonyG-a. Bilo bi lijepo kad bi takav projekt napravili i za Europu - EPT :d
meni je drago da je onaj lose canon koji je bacao AA i KK preflop izgubio na ovakav nacin
meni je drago da je onaj lose canon koji je bacao AA i KK preflop izgubio na ovakav nacin
ma dobro ali ti moras shvatit sto mu znaci taj novac jbt pa i ja bih bacao i kaj da je callao one aseve kad je laak flopao quadse ode stack
ja nemrem pogledat do kraja,dode mi do onog di LC zgura 10 8 i tu mi se prekine nece mi dalje ..
odi na jubito. meni isto nije radilo do kraja. ovo ti je s01e75
pa nema na jubito zadnja epizoda je 74, daj zaljepi ovdje pliz
jebat ga onda. meni nije radila 74 pa sam na jubitou pogledo
http://www.pokerstars.tv/poker-video-82 e-5-2.html
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora