Tema: micro stakes team
Kako i sam naslov kaze u planu je micro stakes team. Slican projekt jer pokrenut na drugom forumu prije par mjeseci ali nije zazivio kako spada, ovo je drugi pokusaj i istu temu sam otvorio malo prije i na drugom forumu jer je tesko samo na jedno mjestu nac ljude koji su stvarno spremni pristupit ozbiljno napretku.
Ja i Beki89 smo se odlucili napravit novu grupu na Skype-u i napravit stvari kako spada, tj. okupit par ljudi koji se stvarno ŽELE i MOGU posvetit napretku, učenju i igranju pokera.
To bi trebalo izgledat tako da se nas par igraca koji igramo microse okupimo i posvetimo napretku:
-postamo redovito grafove tjedna sa najavom koliko cemo handova u narednom tjednu odigrat,
-postamo redovito i sto vise handova koje cemo komentirat,
-postamo svoje statse i trazimo si međusobno leakove pa diskutiramo kako ih se rijesit itd... itd... ideje se jos nagomilavaju
Idealno bi bilo da nas je max 5-6 ali broj nije ogranicen, jos jedna novina bi bila da ukoliko netko prestane bit aktivan ili jednostavno ne pridonosi dovoljno “izbacuje“ ga se it teama do daljnjeg tj. dokle god opet ne bude imao vremena posvetiti se pokeru, jer cilj je da konstantno budemo aktivni i motivirani.
Jedini uvijet za pristup teamu je imati neki tracking software i naravno aktivno igrat.
Zainteresirani neka ostave svoj Skype u ovu temu ili na PM meni ili Beki-u (neznam jeli mu ovo nick na ovom forumu)
pozz