Re: PokerPro Turbo Takedown Qualifier liga
Pozz pitao bi samo posto nisam iz hrvatske dali bi mogao da ucestvujem u vasim promocijama sto nudite?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » PokerPro promocije » PokerPro Turbo Takedown Qualifier liga
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozz pitao bi samo posto nisam iz hrvatske dali bi mogao da ucestvujem u vasim promocijama sto nudite?
U ovoj promociji ne (jer je samo za hrvatske i slovenske igrače), ali u ostalim promocijama možeš sudjelovati,
Pitanje...
Već sam imao ulaznicu za turnir i osvojio još jednu. Kako sada? Dali sam se trebao unregistrirati prije??
EDIT: Sorry. FPPi legli na moj acc
Zadnji popravljao Ico424 (21-11-2010 20:46:03)
Pitanje...
Već sam imao ulaznicu za turnir i osvojio još jednu. Kako sada? Dali sam se trebao unregistrirati prije??
EDIT: Sorry. FPPi legli na moj acc
dido
na pokerpro.si vele da im ne prima tu sifru..a jucer nije bilo turnira u lobbyu..idem ja probam
EDIT:da,javlja mi krivi password
Zadnji popravljao antoniob (01-12-2010 18:06:56)
na pokerpro.si vele da im ne prima tu sifru..a jucer nije bilo turnira u lobbyu..idem ja probam
fakat ne prima...
antoniob napisao:na pokerpro.si vele da im ne prima tu sifru..a jucer nije bilo turnira u lobbyu..idem ja probam
fakat ne prima...
sad prima..gl
jedno pitanje za admine moderatorew i sl..
da li nagrada za ligu stize iz hrvatske ili..??
..zanima me jer npr. kako cipovi budu teski i priko 5kg, ako dolazi iz vani znaju udrit i lezarinu i carinu i spediciju itd.... mnogo para sve skupa:DD
jedno pitanje za admine moderatorew i sl..
..zanima me jer npr. kako cipovi budu teski i priko 5kg, ako dolazi iz vani znaju udrit i lezarinu i carinu i spediciju itd.... mnogo para sve skupa:DD
da, iz hrvatske...
elektrosok napisao:jedno pitanje za admine moderatorew i sl..
da, iz hrvatske...
koji instant odgovor!! fala..!
Jedno pitanje!
da li postoji kakva mogućnost da se liga igra i dogodine?
sta ako se netko izjednaci u bodovima sa mnom??
i jos me zanima, s obzirom da necu biti doma narednih mjesec dana dali je moguce da vam dam podatke od prijatelja, pa da onda njemu posaljete moju nagradu??
gotova liga!!!!
ondaondaondaonda !!? ..kome saljen adresu?
pozz...htio bih pitati jesu li nagrade poslane?
Mislim da sam bio medju 15 prvoplasiranih, ali nagradu jos uvijek nisam dobio!
Jucer je Turbo Takedown osvojila "slovenka",zavrsni hand turnira je dobila s TT..steta sto nije imala A8,mozda bi onda dobila audija A8,ovako ce se morati zadovoljiti s TT-om
http://24ur.com/poker/slovenska-poker-i
ja-tt.html
Zadnji popravljao antoniob (01-03-2011 12:34:38)
Jucer je Turbo Takedown osvojila "slovenka",zavrsni hand turnira je dobila s TT..steta sto nije imala A8,mozda bi onda dobila audija A8,ovako ce se morati zadovoljiti s TT-om
Dobra fora
hahahaha ma dobar je i TT
Jel kome stigla nagrada od lige?
Vidim da je proslo oko 40-tak dana od kako su poslane, no ja karte nisam dobio.
Pitam cisto informativno, pozz!
prijava odnosno registracija za objavu odgovora