Tema: Get rich or go to bauštela (x2)
Pozdrav ljudovi. Imamo po 20 god,studenti smo i zivimo u zagrebu. Znamo se iz srednje skole dok smo jos pod odmorima igrali cash game odnosno "milodar game" s blindovima 0.5/0.5 kn
Nije uobicajeno da 2 osobe otvaraju 1 projekt,ali mi smo se odlucili za to jer imamo skoro iste poker ciljeve i smatramo da cemo ovim nacinom imati vecu motivaciju za ostvarivanje ciljeva. Radi se o tome da cemo u narednih par mjeseci pokusati ostvariti malo ozbiljniji volume i vidjeti ima li kruha od pokera ili cemo biti osudjeni na lopatu i mjesalicu
Do sada smo igrali poker rekreativno,nismo ostvarivali znacajan volume,ali sada smo odlucili to promijeniti. Zelimo pareee,šuške,lovuu što prije,nema vise zajebancije,grindat cemo pod svim mogucim uvjetima bez obzira jesmo prethodni session popusili pola rolla pa smo u kurcu,bez obzira jel nam je netko vani potrgao ruke pa moramo zicat nekog da stisce po misu umjesto nas i tako to...izlike znaci ne postoje.
Na kraju svakog mjeseca cemo stavit grafove,a tokom mjeseca cemo slat hendove. Ako vam postavimo pitanje molimo vas da fino odgovorite inace cemo unajmit rusku mafiju da vas izreseta kad zaradimo $$$
Evo kratki opis o nama:
RufMichAn666
U 2.mj 2010. vidio da mi je od startnog kapitala s pokerstrategya ostalo cak 14centi!!!+bodovi na ftp-u. Pomislio sam koji je ovo k,sirotinja bozja,nemam para na netu,nemam u novcaniku za deposit,ali imam bodove barem. I tako sam poslije citanja nekih poker knjiga igrao sng turnire za bodove,dobio upad na daily dolar turnir,osvojio 4usd i poceo igrat 2NL samo FR s ponekim izletom na 6max.
Trenutno igram na entraction networku i to samo 6max,a level na kojem igram je NL20(eur). Roll 800 eura.
Cilj: odgulit min 50k hendova mjesecno kroz 2011.god,donosit dobre odluke bez obzira na + ili -,
do jeseni toliko napredovat da mogu zivjeti od pokera i poderat sve skripte za faks.
xViP
Par mjeseci nakon njegovog pocetka poceo sam i ja. Postavio mu par pitanja oko deposita i sl stvari. Uputio me na free 50$ za starse. Tako sam poceo igracuju svasta SnG, MTT, Cash. Izgubio sam svojih 50$ a onda sam zamolio robu da mi prebaci 40$ koje sam mu poslao na tekuci. Iako sam poceo s FR sva zarada je pocela dolazit nakon prelaska na 6max.
Trenutno (do kraja god) sam na starsu cistim bonuse. Do toga je doslo zbog downswinga na entractionu od 600€. No uskoro se planiram vratit i zgazit ih sve!! Roll je bjednih 250$ no nece zadugo takav ostat. U narednih par dana me ceka oko 300$ bonusa a onda povratak na entraction i zajedno s RufMichAn666-om pokorit taj network. Necu vise nista pisat o sebi (mozda kasnije)
Cilj: Igrati sto veci volume. Doci do nl 50 sto je prije moguce (There i can make good moniezz)
Kupiti neki auto do ljeta (jedino na sto cu potrosit pkr $$$). Skroman sam nema sta
To je to zasad.
Zadnji popravljao RufMichAn666 (23-12-2010 04:32:04)