10. min, AQ hand više mi se sviđa razmišlanje IAceHigh, da mix s faltom i raise, pogotovo na tim manjim levelima jer igrači nisu baš voljni foldat a nije baš dobro previše bildat pot, a ako jedan call vjerovatno će i ostali callat, a teško da nas bude baš pogodio flop. Tak mix mi je najbolji, naravno i raise ponekad u toj situaciji
19. min, AJ hand slična situacija, mogao si raise ali isto nema neke potrebe bildat pot, a sumljam da se villian bude samo tako bacio ,ako raise i cbet i dobi call, na turn je vec dosta ulozio i postoje velike sanse da tak izgubi 300-400 što je dosta velik dio stack, oba dvije opcije su ok
24. min, AQ hand greška je to call 270 i dosta velika, samim time velike šanse da bude netko poslije tebe call pogotovo jer po hem igraju puno ruku,a opet ako te netko shove neznam gdje si a imaš dobar hand, u potu je oko 350 i imas AQ na buttonu i to moraš shove bez obzira šta je bb 50 i ovaj s 33 mora foldat ako call opet super to je duguročno za tebe +ev jer ti tu budeš shove 77+ a 33 nije ispred toga
32. min, AK hand nije greška c-bet, nego je greška c-bet i onda foldat na all in, iako pot nije veliki u takvim situacijama da izbjegneš to najbolje je gurnt alll in preflop, pre week je ne betat flop
38. min, TT hand nesviđa mi se bet na riveru baš iako si vjerovatno u večini slucaja dobar, nek on rađe bet i blefa ponekad
39. min, AK hand premali raise preflop bolje 400 ali je još bolje all in jer opet ako raise tak puno više ti flop nebreš foldat a nebude te uvjek pogodio Kxx kako te je sad, gurneš all in i onda to možeš sljedeci put isto napravit s 77 recimo
43. min, AQ hand sve je dobro odigrano
50. min, premalo c-bet ,idealan flop Axx da c-bet i prezentiras Ax
52. min 7T ponekad to možeš gurnut all in preflop, sumljam da je limpal nest jako
54. min, AT hand dosta velika greška, idealna situacija za squeze, short moze imat bilo sta očito da ovaj na buttonu cal s puno togai tu si easy trebao gurnut all in a ne foldat
55. min AT 3 hand i na raise dilera trebo si gurnut all in
56. min užas opet nisi c-betal, možda čak bolje da si gurnul samo all in preflop s 22
65. min sviđa mi se kak si odigral TT
69. min nevidim kolki mu je 3-bet, AJ je jako dobar 3 hand tak da nije to baš za fold, dosta jako izgleda njegov 3 bet pa si mogao foldat al u večini slucaja to je all in, malo je smiješno kak u takvim situacijama uvjek ih staviš na hand koji tebi nepaše da baš to oni imaju
Sve u svemu nice video, ok igra, vec sam zaboravio kak se na tim levelima igra, ima jos jedan hand AQ kad si spomenuo da si zaboravio raise s sb, mislim da u toj situaciji check/call all in, raise i all in sve 3 opcije dobre, treba isto mix