Re: Robert - fakker11, roba59
svaka cast. cestitam
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice Natrag 1 -¦- 21 22 23 24 25 -¦- 32 Naprijed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Roba od srca cestitam! Zavrijedio si definitivno svojim trudom i zalaganjem. Svaka cast i opcenito ti hvala na ovom forumu i vremenu kojeg si odvojis da odgovoris na skoro svako postavljeno pitanje koje je ponekad i bedasto:)) Sretno i u nadolazecoj godini SNE kralju
Bravo, svaka ti čast čestitam
Čestitam, muka se isplatila. Sad uzmi lagani odmor do sljedeće godine, zaslužio si. Poslije... kako ono kažu na divljem zapadu, opet "grind, baby, grind".
Ne vjerujem da ću opet na SNE. Muka mi je od zadnja 3 mjeseca. Radije ću igrat manje stolova i veće limite.
A onda možda u 8 ili 9 mjesecu, ak neću puno zaostajat za pace-om stisnem pa opet zgrindam SNE. Izračunat ću si dal će mi se isplatiti.
BTW, gdje bude kakva fešta za proslavu?
Dodji u Mea Culpu na cugu.
svaka cast, cestitam!
Bravo care! 1st cro SNE.
Koliko vas ima sveukupno, 300(od pola milijuna)?
Koliko vas ima sveukupno, 300(od pola milijuna)?
http://fpppro.com/
Za sad 146.
svaka čast, čestitam!! gg i samo tako nastavi
Cestitke šefe.
Roba od srca cestitam! Zavrijedio si definitivno svojim trudom i zalaganjem. Svaka cast i opcenito ti hvala na ovom forumu i vremenu kojeg si odvojis da odgovoris na skoro svako postavljeno pitanje koje je ponekad i bedasto:)) Sretno i u nadolazecoj godini SNE kralju
+1000
Evo i videa kojeg ste tražili. Malo je na preskokce jer imam tipke na ninji iste ko i za pauziranje videa na camtasi-i. Dok nisam skuzio zašto se zaustavlja snimanje i ugasio ninju.
cropoker500 napisao:Koliko vas ima sveukupno, 300(od pola milijuna)?
http://fpppro.com/
Za sad 146.
jbt, jos jednom svaka ti cast!
A sta je bila ona spika o nekom poduzem postu, da nas obicne smrtnike malo priblizis tom feelingu....
A sta je bila ona spika o nekom poduzem postu, da nas obicne smrtnike malo priblizis tom feelingu....
Ak će biti podcast (a nadam se da hoće), onda ću tamo sve reći. Ak ne, onda ću druge godine updejtati blog pa ću napisati ponešto.
U mea culpi sam za novu..znaci samo kazem da je cuga na robin racun :-D
Svaka čast roba za ovo triba imat živaca, volje, znanja i jako malo ljudi može ovo postić totalni respect. Jako ljepo je vidjet da neko naš može ovo dostić ovo je baš inspiracija za sve nas. Svaka čast.