Re: Miš za poker
ja sam u zadnja tri mjeseca razbio jedno 10 miseva, tako da ako ti se tilta kupi neki za 30kn..
http://pokerija.blogspot.com/
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
ja sam u zadnja tri mjeseca razbio jedno 10 miseva, tako da ako ti se tilta kupi neki za 30kn..
Razer DeathAdder
to je moja bebica...dosta je veliki za razliku od ostalih miseva...
http://www.cyborggaming.com/prod/rat5.htm
danas stigao. najbolji mis ikada.
koji je to krc bobo? koliko kosta?
http://www.pokerlistings.com/blog/best- line-poker
kolega, evo link, ovaj koji ti je 2. u poretku u protisu kosta 412kn, a upravo sam vidio da ga je i links stavio na božićni popust 410kn
Koristim neki miš koji mi je Puška posudio.
Ne znam koji je jer ne znam ništa o miševima, kao ni o kompovima.
U svakom slučaju, miš je poprilično skup, a najveća prednost mu je to što me stvarno curi otkad igram s njim. Prije nego što sam razbio svoj miš nisam mogao dobit pot, a s njegovim mišem ne gubim potove.
Plan mi je, iako ne znam zašto, kupit novi miš i vratit Puški ovaj.
To bi se trebalo dogoditi u sljedećih dvadesetak dana. Zainteresirani za miš mogu preko Robe dogovorit posudbu.
Ako budete i morali plaćati nekakvu naknadu Puški, vjerujte isplati se.
Miš vam popravlja winrate više nego svi training siteovi zajedno.
igrao sam cod serijale competitive, isprobao pun kurac miseva od 50-1000kn i vjerujte kad vam kazem da vam za poker stvarno ne treba nista bolje od nekog misa za 100-njak kuna max.
eventualno ako hocete bezicni onda do 300kn da vam nebi slucajno izgubio signal il tak neku glupost napravio u kriznim situacijama.
ako ganjate neki mis kojega namjeravate imat duzi period (vise od 5 god. npr.) onda izbjegavajte razer jer se kvare cesto, moja preporuka tu je Logi MX518
ako imate para na bacanje i tiltate cesto onda uzmes neki wireless da se mozes fino dic, primit ga i hitit u zid - nema zajebancije sa zicom.
ako nemate para na bacanje i tiltate cesto onda prestanite tiltat cesto ili kupi kineza za 20kn
ponosni vlasnik logi g3
onda izbjegavajte razer jer se kvare cesto
roba isto to kaže.
Ponosan vlasnik g 7 - jako udoban , plastika očajna - glatka = užas pogotovo po ljeti , Scroll ne radi od bliskog susreta sa zidom , izbubio jednu bateriju pa je sad užasan za koristit jer mi baterija crkne kad mi najviše treba a onda treba čekat 5 sati da se napuni.
Imam još jednog starog logitecha najobičnijeg sa žicom (70kn) i još radi kao prvi dan a letio je po cjeloj sobi i udobnost je prosječna.
Da imam love gledo bih u smjeru mx revolutiona. ili mx air-a.
Ponosan vlasnik MX Revolutiona
Prije njega sam koristio MX 510 i MX 518. Sve vrhunksi miševi po meni.
Jedna od bitnijih stvari koje bi trebali gledati kod kupovine miševa je dpi.
Što veći broj, to manje kretanja ruke = manje šanse za carpal tunnel
Kolko si ga platio, nije da je dobio dobre ocjene baš za to kak mi izgleda na prvu.
Kaj je točno carpel tunnel?
imam logitech m505 i zadovoljan sam s njim.
+1
Kolko si ga platio, nije da je dobio dobre ocjene baš za to kak mi izgleda na prvu.
Kaj je točno carpel tunnel?
platio sam ga 450kn, iako je košto 750 (ve-mil u osijeku se zatvaro jer nisu plaće dobili, pa je dobar dio robe bio snižen)
CT - http://en.wikipedia.org/wiki/Carpal_tunnel_syndrome
ukratko: bol u zapešću uzrokovana učestalim pokretima
Zadnji popravljao Adži (24-12-2010 14:22:53)
od onih navedenih jedine novce bih izdvojio za g500 logitech. razeri imaju umjetno napumpanu cijenu. kvalitetni su, ali osobni preference mi je Logitech bio dok nisam vidio ovaj Mad Catz (Saitek).
Najbolji mis u klasi do 500kn (dakle high end).
igrao sam cod serijale competitive, isprobao pun kurac miseva od 50-1000kn i vjerujte kad vam kazem da vam za poker stvarno ne treba nista bolje od nekog misa za 100-njak kuna max..........
+1, evo moj dole wireless, na slici je od usporedbe s mxRevolution ili kak već, do 1600dpi, 2.4gh, ergonomski, ima one gume sa strana, i jednom prilikom sam ga razvalio cijelog (ne zbog tilta nek sam ga htio očistit a nisam znao kak se otvori, tak da sam ga iz bijesa doslovno razvalio) i još radi ko nov.
Možda nije ko ovi vaši, ali za one koji pucaju na jeftinije solidan miš, cca 135kn
Oni to ozbiljno hahahahahahahahaha
+1 stvarno malo pretjerano i smijesno,al štaš 100 zena 200 sisa
Zadnji popravljao RufMichAn666 (24-12-2010 18:19:43)
pa nije mis samo za poker,kaj ste zapeli za to..ak je nekima dobar mis za 30kn onda nek ga imaju,ja sam dao 200kn za fireglader i vise sam nego zadovoljan..
Miš bi bio isključivo za poker, ne treba mi za igranje igrica.
Rear_Admiral napisao:Miš bi bio isključivo za poker, ne treba mi za igranje igrica.
e vidis,to sam zaboravio..ako je tako,onda je jedino bitno da ti mis lijepo pase u ruku,tj. da ti je udoban i da ima bar 1200 dpija a koliko ima tipki i koja je marka je nebitno..i bolje bi bilo da je žični,moje misljenje..
Osobno koristim Razer Deathaddera, prije njega sam imao Razer Diamondbacka limited edition. Oba razera sam nabavio u vrijeme dok sam igrao starcraft multiplayer.Sto se pokera tice ,mozes ga igrati sa obicnim misem od 30 kn sta ce ti bolji?
Ili ako igras turnire uzmi si ovo: http://www.buyextras.com/ps2fintracmo.html?gclid=CLuG__aD7I8CFQ9hgQodmAlzHw
Legnes u krevet i boli te briga,i jos imas +1 na awesomness jer takav Negreanu koristi:)
Kupujem novi miš, a imam stari koji dođe oko 100 kn. tako da si ne mislim kupiti miš za 30-150 kuna jer to nema smisla. Hoću imati par tipki na njemu, a žice mi smetaju zato mi je draži bežićni.
Btw. hvala svima na pomoći