Tema: Grindanje po talijanskim siteovima
Pozdrav, dižem ovaj projekt jer sam ljeno govno i da se prislim da igram.
Vaš je zadatk kad se ne javim dugo napisat ŠTA JE PIČKO, ODUSTAO SI? JESI JADAN.
Ne pucam na lamborginhi i šmrkanje kokaina sa stomaka pirsane jailbait maloljetnice kao tomica dwan, nego da izgradim roll od kojeg mogu živit pristojno na balkanu i eventualna tranzicija na plo pa plo hu, al to kasnije, jako kasnije.
Cilj projekta je prat 3 sata dnevno. Može i više ak me faks ne bude prcao u mozak. Pisat cu svaki dan kak ide, ovo ono, koje filmice gledam (bluefire poker naravno), i šta čitam.
Digo sam na ovom rr pokeru u tjedan i pol oko 250-60 eura, možda čak i 300 na nl 10.
E i taj rr je smješan, ak vas ne ubijaju downswingovi može se žmirečki betat nl 20 čistim abc pokerom. Fali mi malo hud al jebiga.
eo br početni.
igrat cu nl 20, 4 stola. ako padnem na 440 igram nl 10 opet 6 komada.
Zadnji popravljao ShaneMacGowan (14-01-2011 11:35:07)
-When someone dies and has a heart attack, let him lay there and die, and divide the money evenly.
-Have your wife come with you for good sex, if she isn't in the mood, then find a prostitute.
-Stay up all night to keep the fish playing, if all else fails, find a teammate to play while you are off.