Re: Staking PCA 2011 Main Event SLIKE
I ja uzimam 10 udjela.
Ali ti nemogu poslati sad jer sam na krstarenju i neće mi se spojiti na starse. Kad se vratim 5.1. ti pošaljem.
ovo se zove uživanje u trudu svom
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
I ja uzimam 10 udjela.
Ali ti nemogu poslati sad jer sam na krstarenju i neće mi se spojiti na starse. Kad se vratim 5.1. ti pošaljem.
ovo se zove uživanje u trudu svom
daj pošalji mi br tekućeg na pm
uzet ću 2 udjela, napiši tečaj
znaći 1 udio je 1% od ovih 25 % šta ti prodaješ? sorry moran pitat malo san glup po ovom pitanju
shipo sam ti 20$ na stars
aj i ja cu 1 saljem na stars.
edit: poslano...
Zadnji popravljao cropoker500 (30-12-2010 07:48:49)
uzet cu ja 1 udio, neam para na starsu, al ce ti bit uplaceno do sutra navecer
stiglo, ty
Evo, da oživim temu, ja uplatio prema dogovoru. Zahvaljujući prilozima par dobrih "donatora" prošlu noć na kešu uživo, možda i podebljam svoj udio.
Evo, da oživim temu, ja uplatio prema dogovoru. Zahvaljujući prilozima par dobrih "donatora" prošlu noć na kešu uživo, možda i podebljam svoj udio.
to znaci da budes ti i na bahame isao??
Koliko bi se cca moglo dobiti min da uleti ITM? Pitam cisto iz znatizelje...
Max_VZ napisao:Evo, da oživim temu, ja uplatio prema dogovoru. Zahvaljujući prilozima par dobrih "donatora" prošlu noć na kešu uživo, možda i podebljam svoj udio.
Ne, ali zato jer ne mogu, moram nazad na posao 2.1., nemam slobodnog vremena.
Ako hoćeš, javi se ti Krešimiru, daj mu dobru ponudu pa se možda dogovorite da te uzme s sobom kao "malog od palube".
uziman 4 udjela
EDIT:poslano
Zadnji popravljao Leon (30-12-2010 19:16:34)
tonkobonko napisao:Max_VZ napisao:Evo, da oživim temu, ja uplatio prema dogovoru. Zahvaljujući prilozima par dobrih "donatora" prošlu noć na kešu uživo, možda i podebljam svoj udio.
Ako hoćeš, javi se ti Krešimiru, daj mu dobru ponudu pa se možda dogovorite da te uzme s sobom kao "malog od palube".
ma kakvi,njemu treba tako neki kao ti da mu jos i pomogne savjetima..
al je covjek dao odlicnu ponudu za nekoga da ode na bahame,nice..
mala bi mi rekla nemoj se vise ni vracati,lol
koliko je ostalo udjela uzeo bih ja mozda 1-2...
koliko je ostalo udjela uzeo bih ja mozda 1-2...
Ima ti još nekih 30-ak raspoloživih.
I ja uzimam 10 udjela.
nema problema, uživaj u cruisingu
shipo sam ti 20$ na stars
došlo,thx
Koliko bi se cca moglo dobiti min da uleti ITM? Pitam cisto iz znatizelje...
ITM će valjda biti nešto više od buy-in-a, računam da bi tada min. isplata trebala biti negdje oko 30-31$ za svaki udio od 20$.
Ali ne kužim zašto pitaš za ITM, mislio sam da idemo po 1.mjesto , sve manje od final table-a je ispod očekivanog...
Zadnji popravljao KresimirS (31-12-2010 08:20:09)
uziman 4 udjela
EDIT:poslano
sjelo,ty
Max_VZ napisao:tonkobonko napisao:to znaci da budes ti i na bahame isao??
Ako hoćeš, javi se ti Krešimiru, daj mu dobru ponudu pa se možda dogovorite da te uzme s sobom kao "malog od palube".ma kakvi,njemu treba tako neki kao ti da mu jos i pomogne savjetima..
al je covjek dao odlicnu ponudu za nekoga da ode na bahame,nice..
mala bi mi rekla nemoj se vise ni vracati,lol
da,nažalost Max ne može. Po mojoj ponudi sljedeći su Croman19,Roba59 i Premo. Ako netko zaista želi ići kao railbird na PCA ili tamo sudjelovati u nekom od side-eventu (ili main-eventu), neka pita gore navedene da li oni žele ići, pa ako oni ne žele, moja ponuda vrijedi za svakog tko želi ići ako je kolko-tolko normalan ( jer moramo djeliti sobu ( slobodno se može javiti i neka članica foruma ).
Zadnji popravljao KresimirS (31-12-2010 20:21:45)
Bile napisao:Koliko bi se cca moglo dobiti min da uleti ITM? Pitam cisto iz znatizelje...
ITM će valjda biti nešto više od buy-in-a, računam da bi tada min. isplata trebala biti negdje oko 30-31$.
Ali ne kužim zašto pitaš za ITM, mislio sam da idemo po 1.mjesto , sve manje od final table-a je ispod očekivanog...
Naravno!
Za one koje zanimaju detalji, na zadnjem PCA ME je bilo 1529 igrača, ITM je bilo 224 igrača i 224. mjesto je bilo 15,000$. 1. mjesto je bilo 2,200,000$. Sljedeći PCA bude bar s istim brojkama ili nekih 10% veći.
Inače, Krešimire, bukiraj još 25 udjela na moje ime. Odlučio sam reinvestirati lovu s pokera (i tako sljedeća 2 mjeseca neću baš moći previše igrati) i podebljati svoj share. Sad ti šaljem lovu na račun.
To je ukupno 45 "dionica" za mene.
slušao sam podcast u kojem je neki lik iz starsa rekao da je prihvatio okladu da će biti iznad 2k igrača odnosno da će prizepool biti enormnih 20M $ --> to bi bila fakat velika stvar za bilo koji turnir van WSOP-a
evo i ja sam poslao 20$ za jedan udjel.
sretno.
slušao sam podcast u kojem je neki lik iz starsa rekao da je prihvatio okladu da će biti iznad 2k igrača odnosno da će prizepool biti enormnih 20M $ --> to bi bila fakat velika stvar za bilo koji turnir van WSOP-a
da, Jeffrey iz njihovog tima za live evente
Ja sam gledao karte i nisam mogao naci nista ispod 1k dollara,jel ima sanse da se ista jeftinije nade?