Re: Supernova do 15.3. nl50
odigrano jos 7k handova i nesto omahe sinoc, ne znam koliko jer nemam omaha manager.. Napravio danas +100, EV -50 5350 VPP dosad...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » Supernova do 15.3. nl50
odigrano jos 7k handova i nesto omahe sinoc, ne znam koliko jer nemam omaha manager.. Napravio danas +100, EV -50 5350 VPP dosad...
jer nemam omaha manager..
Pošto sam ja bio UVJEK dobar iako ti mislis suprotno javi mi se na pp ako oces free omaha + holdem pro.
jer nemam omaha manager..
Pošto sam ja bio UVJEK dobar iako ti mislis suprotno javi mi se na pp ako oces free omaha + holdem pro.
Btw sretno, ja radim nešto slično na partyu tj lovim paladium treba 4,5k rejka u tri mjeseca mislim da sam za jos mjesec dana gotov jer pravim 150$ rejka na dan..
Sretno još jednom, ljepa promocija pokera bi bila da ima što više uspješnih igrača
opet pijan pises po forumu
buuuuuaaaahhhhhahahahahahahahahahaha
Kako ide Turcin?
off: GL marac
Dobro ide.. Navikavam se na puno stolova i radim sve manje gresaka... Imam 3bb/100 sto je odlicno jer nisam navikao igrato ovako.. Mislim da imam jos puno mjesta za poboljsanje igre tako da bi trebo imat solidan winrate.. Veceras putujem u Split i onda mislim da cu igrat 10ak h dnevno do 1.2. da stignem sto vise odradit. U 2. mjesecu idem na tjedan dana u Dublin na neki turnir, i imam operaciju, tako da cu puno manje moci grindat..
Nice winrate, sick volume 10h dnevno.
Hope da nije neka opaka operacija. Koji turnir? Jesi osvojio preko satelita?
Nije strasna operacija, al tjedan dana sigurno necu moc igrat. Neki 500€ deepstack turnir, nisam upao preko satelita.. Inace kog zanima nek pogleda, fora turniri za nas koji ne mozemo priustit neke vece BI, a strukture su super.. www.d4events.com
Explodirat će ti mozak na 10 h dnevno i 20 stolova!
Sretno!
zasad samo 17 stolova
nemora nužno značiti da bi s 2-3 stola više vpp radio, ja gotovo isto vpp radim s 16 i 18 stolova
27,5k handova i 6,5k vpp zasad.. Sutra ujutro putujem za split i onda krece grindfest...
stigo sinoc u split, i ovdje mi komp popizdi cim otvorim hem,ninju, 6-7 stolova tako da pod hitno moram uzimat novi...
stigo sinoc u split, i ovdje mi komp popizdi cim otvorim hem,ninju, 6-7 stolova tako da pod hitno moram uzimat novi...
Nije mu pomogla promjena klime, a?
danas stigo novi (polovni ) komp, sad sam maloprije sve instaliro i odigro session, malo jos steka s ninjom i svim, al moram rusit windowse jer ima svega pa ce vald bit dobro... Od sutra je hardcore grinding... Evo i graf od ovog sad sessiona, jebe me malo EV al ok je..
Jel ovo std protiv aggro rega?
UTG ($66.7)
MP (Turcin89) ($73.05)
CO ($50)
BTN ($59.85)
SB ($91.15)
BB ($50.75)
Dealt to MP (Turcin89)
Preflop: (Pot is: $0.75)
UTG raises to $3, MP (Turcin89) calls $3, CO calls $3, BTN folds, SB calls $2.75, BB folds
Flop: (Pot is $12.5, 4 players)
SB checks, UTG bets $3, MP (Turcin89) calls $3, CO folds, SB raises to $12, UTG folds, MP (Turcin89) raises to $29, SB raises to $88.15 (All-In), MP (Turcin89) calls $41.05 (All-In)
Turn: (Pot is $173.7, 2 players, 2 all-in)
River: (Pot is $173.7, 2 players, 2 all-in)
Showdown:
MP (Turcin89) shows
(One Pair, Tens)
SB shows
(Full House, Eights over Tens)
Total Pot: $173.7 | Rake: $3
Winners:
SB wins $170.7
Zadnji popravljao Tilt (14-01-2011 00:57:55)
Ma isti mu k... ovaj bi ga callao jer su vise od 100bb. Nemos tu nista, svi bi tak odigrali, fd plus overi
mislio sam zasto ne 3bet za value?
ja AQs pf uvijek 3betam
mislio sam zasto ne 3bet za value?
ja AQs pf uvijek 3betam
vs UTG-a? AQs mislim da je ok callat ovdje.
utg opena 6x ako ne vidite...
Nema veze, svejedno nema smisla 3betati za value. Neznam što te calla slabije..
Tesko da ce rejzat na flopu bez slabog henda oop protiv dvojice,u range-u su mu setovi,T8 moze isto imat. Prije nisam ovo nikad foldao,zadnjih tjedan dana sam poceo to malo lakse igrat ako mislim da imaju 2para+