Tema: Blokiran MB
rijeseno, pa da se ne pravi tema bezveze, obrisano
Zadnji popravljao rounder1984 (24-07-2012 23:05:36)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
rijeseno, pa da se ne pravi tema bezveze, obrisano
Zadnji popravljao rounder1984 (24-07-2012 23:05:36)
Ja sam to radio prije 3 god ja mislim, sve je proteklo bez problema. Koristio sam t-comov racun.
Skeniraj od t-coma i salji.
Taj račun bi trebao biti dovoljan. I budi sretan što ne traže da sve ovjeriš kod javnog bilježnika,kao što su meni tražili kod nekih drugih stvari.
ja san im posla od vipa račun na kojem se sve vidi, prvo su rekli da je u redu, pa sam im onda mora poslat izvod s banke da vide moj broj kartice na kojem se vidi transakcija s moneybookersom, pošaljem im to s net bankinga na kojemu je od onih 16 brojeva s kartice vidljivo 11 ostalih pet je označeno ***** , i onda genijalci vraćaju odgovor da im nije jasno kako moja kartica na moneybookersu ima 16 brojeva a ta 11...i uz to da moran poslat opet neki račun na kojem se vidi adresa lol wtf? i pošaljen opet isto od vipa u pdf-u i onda vrate da to nemogu priznat rofl i na tome je ostalo
doduše meni nije blokiran acount, to je bilo samo radi povećanja limita
evo ovako, prije 2 dana sam skinuo sa starsa nesto love na mb i kad je lova sjela
te sam ju htio prebaciti nekom pojavilo se da mi je mb racun zakljucan i da moram slati
skenirane dokumente i racun. Jel zna netko zasto se to dogodilo???
i evo sad cekam vec drugi dan i nitko nista ne odgovara....
evo ovako, prije 2 dana sam skinuo sa starsa nesto love na mb i kad je lova sjela
te sam ju htio prebaciti nekom pojavilo se da mi je mb racun zakljucan i da moram slati
skenirane dokumente i racun. Jel zna netko zasto se to dogodilo???
i evo sad cekam vec drugi dan i nitko nista ne odgovara....
Normalna procedura i nece ti odgovoriti tako brzo. Ja ih uvijek zovem i problem ti rijese kroz max 24h nekad i 3-4h
Ako nemaš račune od struje, izvadak od amex/diners kartice i sl. prihvatit će ti potvrdu koju možeš dobiti u banci da si vlasnik računa ali ti adresa koju si naveo u banci kada si otvarao račun mora biti identična sa adresom koju imaš na skrillu. Imao sam identičan problem i na taj način sam ga riješio.
evo da javim da su mi se javili iz Skrilla i da mi je racun otkljucan, znaci
prihvatili su racun od t-coma i osobnu...hvala na savjetima!
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora