Re: RR Poker - Ponuda
kak znas da je 45 imo
jer su mu se otvorile karte nakon mog folda..valjda se njemu nije zblokalo u tom trentku..nemam pojma..uglavnom to je bio zadnji hand.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
kak znas da je 45 imo
jer su mu se otvorile karte nakon mog folda..valjda se njemu nije zblokalo u tom trentku..nemam pojma..uglavnom to je bio zadnji hand.
lol
reka mu je talijan u onom prekrasnom chatboxu
tesko da ista mozes procitat iz cb kada igras na 9 stolova
mogao je pokazat
na RRu poslje svakog handa pita igraca da li zeli pokazat karte, pa je vjerojatno bio ponosan i shovao
kiklop napisao:lol
reka mu je talijan u onom prekrasnom chatboxutesko da ista mozes procitat iz cb kada igras na 9 stolova
zato i kažen
sale šta igraš hu? nisam uopce primjetio da ima stolova haha
Igram više da razbijem monotoniju, ali mislim da ću pojačavat dozu.
Ima stolova ali moraš sjest i čekat da netko naiđe.
Koji kaos.
Jel se vama svakodnevno ruši server i ta sranja?
klasika, to se i prije događalo. meni jucer nisu sa stola dodali kad sam ošao oko 50 eura, ali je danas ujutro sve vračeno, kontaktirao sam support i sve ok prošlo
Mamu im mislim da meni nisu vratili jedno 100 E.
Mrzim RR poker.
WOW, odgovorili su mi jako brzo i vratili lovu!
Obožavam RR poker!
hahaha
to sale
ma nabijem ih na RR, pun mi je kurac RR taman pocnes igrat i onda se srusi sever i tak vec jedno 5 put u zadnjih 2 tjedna..
nema tih ribetina zbog kojih bi se tolko nervirao oko jebenog servera i clienta
nije mi jasno ,meni se vise ne rusi igrao sam danas oko 4 sata i sve ok
ma nabijem ih na RR, pun mi je kurac RR taman pocnes igrat i onda se srusi sever i tak vec jedno 5 put u zadnjih 2 tjedna..
nema tih ribetina zbog kojih bi se tolko nervirao oko jebenog servera i clienta
Ja više tiltam od tih prekida nego što me ribe devastiraju.
pitao sam suport dal se moze pogledat kolko sam rejka napravio i evo kaj mi odgovore... di se to nalazi??
Rake statistiku vidjet ćeš u svom PokerPro računu. Upisuje se 1x na mijesec (do 10. za prethodni mijesec
pitao sam suport dal se moze pogledat kolko sam rejka napravio i evo kaj mi odgovore... di se to nalazi??
Rake statistiku vidjet ćeš u svom PokerPro računu. Upisuje se 1x na mijesec (do 10. za prethodni mijesec
To su ti s RR supporta odgovorili?
Ali svejedno, i u ovom odgovoru nisi ništa dobio. Trebalo bi se upisivati do 10. za prethodni mjesec, a 15. dobiješ rakeback. Kaj ti znači da 5 dana prije znaš kolko ćeš dobiti rakebacka?
ne ,sa vaseg suporta
pa nis posebno mi ne znaci mislio pogledat ako vec mogu
Aha, ok. Nisam ni znao da upisuju.
Odi na Homepage i logiraj se gore s podacima s foruma. Tamo bi trebao sve naći...
(javi dal si našao)
nasao sam al nis ne pise, odnosno pise 0 za vratit
Uvijek sam se pitao kako Lisa zna na koju stranicu sam se regao ako mi nisu isti username ovdje i na stranici
Uvijek sam se pitao kako Lisa zna na koju stranicu sam se regao ako mi nisu isti username ovdje i na stranici
Preko 3. koraka kod registracije...
Al sam tenkre..
Regao sam se prije na RR ali posto je moj net reardiran uspjeo sam napraviti nekoliko accountova.Kako? Unesem podatke,kliknem register i ono nista,stranica se ucitava 5 minuta.Ja refresujem i probam opet,i tako nekoliko puta!I na kraju shvatim da sam napravio milion accountova
E sad me zanima kako ja mogu posle svega igrat tamo
Da li se ti acc-ovi mogu obrisat ili da mi PokerPro napravi neki acc?
Jedino mi je cilj ako mi PokerPro moze sredit da igram preko njih tamo i da preko njih uplacujem?
Nadam se da ste me razumijeli...
Evo razgovarao sam sa suportom,i izbrisali su mi te accountove.
Sada se mogu regati preko PokerProa
Evo razgovarao sam sa suportom,i izbrisali su mi te accountove.
Sada se mogu regati preko PokerProa
Bolje ti je da ne dolaziš, sve je puno sharkova sa PokerPro-a.