Tema: Čime se bavite
I koliko vam ostaje vremena dnevno za poker?
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
I koliko vam ostaje vremena dnevno za poker?
Poker 0-24. Igram 5-7 sati na dan, kad ne igram pratim mali milion serija, ne zato što ih volim neg me smiruju između sesija plus praćenje novost po forumima, gledanje svih mogućih turnira na youtubeu, i obavezno cuga u gradu svaki dan svaki drugi da malo ohladim od kompa al i na cugi je obično poker tema i da, u zadnje vrijeme sam ga počeo i da sanjam tako da je doslovno 0-24 UŽAS!
UŽAS!
Stvarno užaš
faks i poker, iako je ovo drugo nadvladalo prvo i sad je u odnosu 5-95 za poker, nadam se da će se barem isplatit jednog dana.
Zadnji popravljao -b3k's- (11-01-2011 15:12:46)
navodno studiram pored pokera
Ima ovdje još netko da radi ili sam ja jedini?
) i da, u zadnje vrijeme sam ga počeo i da sanjam tako da je doslovno 0-24 UŽAS!
ja sam sinjoc sanjao da sam bio SNE na nl5, probudim se i mislim si koji kurac? al ajde nisam jedini bolesnik ovdje to valjda uzrokovano svim ovim sne i supernova temama
+1
+13124325435263425
svi mi radimo
Ima ovdje još netko da radi ili sam ja jedini?
nisi jedini,i ja radim..ovo http://i56.tinypic.com/zx0kl0.jpg i ovo http://i53.tinypic.com/15pr0cm.jpg
i imam dosta slobodnog vremena za poker,samo ga treba iskoristiti..
penjes se po skelama?!!
IKZEKLI !! na faksu bio samo jednom od 9 mjeseca.
ne,lol,treba netko sastaviti i podići taj aluminij..na drugoj slici sam ja također dolje,makar me sef hoce poslati na tecaj da budem gore..
na drugoj slici sam ja također dolje,makar me sef hoce poslati na tecaj da budem gore..
hahahahahahaa. predobro.
vodovod ujutro, građevina popodne, poker navečer
chilin,sto je tako smjesno,sto ce platiti 3 soma eura da mogu raditi na 25m visine?
lol,od kad je sramota raditi,magarci jedni :D
Croupier
Poker kad imam vremena,najcesce uz jutarnju(podnevnu) kavicu i kad sam na slobodnim danima...
Zadnji popravljao Bile (11-01-2011 15:50:49)
chilin,sto je tako smjesno,sto ce platiti 3 soma eura da mogu raditi na 25m visine?
lol,od kad je sramota raditi,magarci jedni :D
samo mi smjesno zvuci.
A ko tebi brani popet se na 25 m, triba imat muda nega još muzeš pare šefu.
mozda je smijesno zvucalo,ali nema niceg smijesnog u ovome http://www.ukrigging.net/training.php (osim ovog lika na prvoj slici )
bilo kako bilo,no shame in folding,no shame in working
pa to je za prave muškarčine. Blago ti se kad se ne bojiš visine.
Zadnji popravljao chillin (11-01-2011 16:15:55)
netko se boji visine,netko se boji callati s AA da nebi ispao bubble boy a netko se ne boji nicega :D:D
netko se boji callati s AA da nebi ispao bubble boy
haha
Kickboxing i poker. Kad imam inspiracije pisem razne tekstove na razne teme. Uskoro se bacam na 3d modeliranje i game design te planiram i upisat fax u inozemstvu dogodine.
Radim ko projektant.
Trenutno pauziram od pokera jer učim za stručni ispit i naletim na skračenicu TPBK (tehnički propis za betonske konstrukcije)...
Pogodite kak sam si ja to preveo
prijava odnosno registracija za objavu odgovora