Tema: Za što se specijalizirat?
Nisam baš totalni početnik, znam pravila igre i neke osnovne stvari, igrao za playmoney, malo freerollove pa onda male turnire 1$ and below. Sve sam spiskao. Prejaki su za mene. Sad zaozbiljno... Obožavam poker, neke varijante, formate više, neke manje.Volio bih postat online pokerpro , da mogu od pokera dostojno živit. Da to postignem, spreman sam učiti dan i noć, čitat, analizirat. Vjerujem da ću do svog cilja brže doć ako se specijaliziram za samo jednu varijantu pokera i samo nju guram. KAko kaže stara narodna "ako želiš doć do vode, kopaj bunar na jednom mjestu". Znam da ima igrača koji uspješno mogu igrati više varijanti ali to su genijalaci. Ja nisam. Kako da se odlučim, koju varijantu, format no limit holdema da izaberem? Da li da izaberem onaj format kojeg najviše volim igrat, ili da igram varijantu gdje se najviše zarađuje (btw gdje se najviše zarađuje, ne znam)? Gdje skill najviše dolazi do izražaja a gdje sreća? U kojim formatima rake najviše ubija (u HUSNG najviše, u MTT-ovima najmanje - tako mi se čini, ispravite me ako griješim). Koliko dobro multitableam (jako slabo, zasad)? To su neka pitanja koja sebi postavljam. Molim uspješne igrače s ovog sajta (TEAM POKERPRO najviše ) da mi pomognu da donesem odluku i da mi odgovore na ova pitanja.
Hvala unaprijed!
Zadnji popravljao IdiotFromNorthernEurope (11-01-2011 23:30:21)