Tema: LINUX?
Jel iko koristi linux?
Koje sobe imaju podrsku za linux? trazija san nesto po netu, al me zanimaju vasa iskustva koliko je to bolje/losije u odnosu na windows
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jel iko koristi linux?
Koje sobe imaju podrsku za linux? trazija san nesto po netu, al me zanimaju vasa iskustva koliko je to bolje/losije u odnosu na windows
Jel iko koristi linux?
Meni jako dobar,koristija san kratko,ako koristiš puno programa platformi i to je super. Osobito mi se svidilo što ima u biti više screenova u jednom,ima ih 4,ka da imaš 4 monitora,samo šaltaš.
PS Isprika moderatorima,čini mi se da san prije umisto replay kliknija PRIJAVI
zamorano11 napisao:Jel iko koristi linux?
Meni jako dobar,koristija san kratko,ako koristiš puno programa platformi i to je super. Osobito mi se svidilo što ima u biti više screenova u jednom,ima ih 4,ka da imaš 4 monitora,samo šaltaš.
PS Isprika moderatorima,čini mi se da san prije umisto replay kliknija PRIJAVI
![]()
znam koje su dobre strane linuxa, al me zanima koji ih sve poker roomovi podrzavaju, tj iskustva forumaša
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora