Tema: LINUX?
Jel iko koristi linux?
Koje sobe imaju podrsku za linux? trazija san nesto po netu, al me zanimaju vasa iskustva koliko je to bolje/losije u odnosu na windows
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jel iko koristi linux?
Koje sobe imaju podrsku za linux? trazija san nesto po netu, al me zanimaju vasa iskustva koliko je to bolje/losije u odnosu na windows
Jel iko koristi linux?
Meni jako dobar,koristija san kratko,ako koristiš puno programa platformi i to je super. Osobito mi se svidilo što ima u biti više screenova u jednom,ima ih 4,ka da imaš 4 monitora,samo šaltaš.
PS Isprika moderatorima,čini mi se da san prije umisto replay kliknija PRIJAVI
zamorano11 napisao:Jel iko koristi linux?
Meni jako dobar,koristija san kratko,ako koristiš puno programa platformi i to je super. Osobito mi se svidilo što ima u biti više screenova u jednom,ima ih 4,ka da imaš 4 monitora,samo šaltaš.
PS Isprika moderatorima,čini mi se da san prije umisto replay kliknija PRIJAVI
znam koje su dobre strane linuxa, al me zanima koji ih sve poker roomovi podrzavaju, tj iskustva forumaša
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora