Tema: Kako objasniti doma sta je poker?
vezano uz ovo http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=4730 starci danas dosli doma sa novim saznanjima da je poker ovisnost i kocka. poceli obasjavat da su slusali nekoliko dimplomiranih psihijatara, psihologa tko je vec bio u emisiji ko su pricali o kocki i na kraju jako vazno rekli da je sa internetom to postala posast a pogotovo poker di nema kontrole, ma moje pitanje kakve kontrole odgovor je da nitko nema kontrole nad menom koliko kockam itd... nakon svega su ustvrdili da sam ja kockar u razvoju, da je ovo prvi korak i da cu dalje pocet ic po kasinima i pocet se kladit u kuce itd...
onda sam poceo lagano objasnjavat da je to igra znanja i discipline na sto sam dobio odogovor od starog da dobro on zna sta je to i da vise znanja ima u beli itd, znam da nema pojma o pokeru, poceo o sklansky i naisao na otpor.
uglavnom sam na monkey tiltu, sad jedem i kaze mi stara da je vidjela na vijestima neku kliniku za kockare i nekog lika tamo... i vrhunac svega je bilo kad je stari rekao da je njegov stric nekad davno kockao i igrao poker i da dobro zna sto je to
otkud pocet i kako nesto pocet lagano objasnjavat?? kako im objasnit tko je Galfond i ekipa, da ima pobjednika iako vec znam da kad bi to objasnio da bi mi rekli da sam zbilja ovisnik kad sam nasao toliko stvari da dokazem sam sebi da to nije kocka...
mozda sam jos nesto htio napisati al neznam sad, najradje bi pokazao da imam xxxk$ na starsima al nemam, koji kurac nisam odma sa 2BI isao na iduci lvl a ne bit fakin bankroll nit