Tema: Poz
lijep pozdrav svima. neki ce me mozda znat s drugog foruma. u zelji za napretkom, korisnim i kvalitetnim materijalima, te korisnim savjetima odlucio sam se regati i ovdje.
imam 23 god, inace sam iz rijeke, al studiram u zagrebu (pmf, matematika, 5.godina). sto se pokera tice, igram na rr pokeru (dollaro poker mreza). to je stranica kojoj je plus kolicina ribetina i velika mogucnost dobre zarade. minus je sto je u flashu i sto nema mogucnosti koristenja pomocnih programa (hem, hud itd.), jako los promet na full ring stolovima na nl100+ limitima, nekad i na nl50, te hrpa tehnickih nedostataka. igram cash, nl100 i nl200 full ring, ali to je vjerojatno ekvivalent puno puno manjim limitima na ozbiljnijim stranicama.
nikad jos nisam postao nikakav graf niti neku statistiku vezanu za svoju igru (osim nekih svojih statistika koje radim rucno), tako da cu tek jednog dana kad predjem na FT, PS ili tako neku popularniju stranicu znati gdje sam i kako tocno stojim s igrom.
trenutno mi pase igra na stranici kao sto je rr, jer pravim solidnu zaradu, a uz obaveze na faksu nemam previse vremena za ozbiljnije proucavanje pokera i rad na napretku u igri.
jos bih kao zanimljivost izdvojio da mi je tema za diplomski rad "vjerojatnosni pristup igri texas hold'em poker"
jos jednom, lijep pozdrav svima