Re: PokerPro forum meeting
+1
Roba, moderator ti je sramota.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
+1
Pored je odmah arena centar ima obilje birceva 50m od arene. tak da je to lako organizirat moram teica informirat ali mislim da smo ja i kuma in
1. roba
2. boboman
3. puki86
4.Mrrrcina
5. MMmystery
6. Brky
7. Rodman
8. Bebach
9. iAcesHigh
10. Max_VZ
Dolazim. Šaljem lovu na tekući kad se vratim kući kroz tjedan dan, otišel sam se skitati po svijetu samo s gotovinom, bez ikakve elektronske valute.
najvj i ja dodjem al potvrdim u ponedjeljak ugl ima brookly birc par min od arene hmmm ima ih gro tamo.... ili mozemo u arenu centar u neki birc.. nije frka...
Samo nemojte predugo razmišljati. Da čim prije kupimo karte.
E mene sad zanima gdje su nestale sve one silne djevojke koje su se regale na nas forum...
Do sutra (nedjelja) u 20h odlučite dal ćete ići i dodajte se na listu jer ja u ponedjeljak kupujem ulaznice.
Draga gospodo, karata još ima, karte ću ja uzeti/kupiti tako da tu ne brinite.
Mjesta će biti dobra ( trećina na koju Medveščak napada 2x u prvoj i trećoj) oko plave crte, lagano iznad pleksija.
Molim vas za JEDNU STVAR. SUTRA do 20:00h shippajte 18$ ili 100kn robi di god želite, da znamo. NE KASNIJE. Moram
čim prije to rezervirati, pa da to riješimo.
Za cugu ne brinite, Arena centar je blizu, PAN je sponzor, svega bude.
(samo još da kažem, da je roba điber i neće kupiti ložu za tekmu, za samo 2k€)
1. roba
2. boboman
3. puki86
4.Mrrrcina
5. MMmystery
6. Brky
7. Rodman
8. Bebach
9. iAcesHigh
10. Max_VZ
11. rounder
E mene sad zanima gdje su nestale sve one silne djevojke koje su se regale na nas forum...
imaju ispite??? ne... a ?
Dolazim ali kartu za mene ne trebate kupovat. Nabavit ce se.
Hehe. Pa tko jos kupuje karte dok nam je Bandic gradonacelnik?
Pa ne dijeli se toliko karata.. uostalom, dobra mjesta se ne dijele (razne nagradne igre i slično su karte za 30/50kn - čitaj gornji krug)
Ma zajebavam se. Nabavit ce se normalne karte. Bit ce i koja viska pa ako nekome zatreba...
ja bi rado došao, ali nije mi zgodno, treba se vratit u Pulu poslije svega toga... pozdrav i uživajte!
ja bi rado došao, ali nije mi zgodno, treba se vratit u Pulu poslije svega toga... pozdrav i uživajte!
Ja sam isto planirao doći, ali i meni je ovo malo problem. Uživajte, nadam se da će biti još prilika.
Boboman vam dolazi iz Rijeke pa bi se možda mogli dogovoriti...
roba, ja ti shipam $ na Starse. Neznam jos ocu biti u mogucnosti doci, ali uzmite kartu, pa ako nekome bude usfalilo a ja ne dodjem lako je se rijesit
Ok. Pogledaj koji put u lozu budem ti mahao
Vjerovatno ces me vidjeti kako stojim kraj tebe u tom slucaju ^^
Ja isto dolazim iz rijeke pa mozemo iz rijeke svi skupa tak da nije problem.... Molio bih bobomana (bojana) da mi se javi ako je za dogovor oko puta...
1. roba
2. boboman
3. puki86
4.Mrrrcina
5. MMmystery
6. Brky
7. Rodman
8. Bebach
9. iAcesHigh
10. Max_VZ
11. rounder
12. Adži
sendam za 10ak min
EDIT: poslano
Zadnji popravljao Adži (16-01-2011 20:23:41)