Re: Poker klub "Kod Maxa"
Riješeno, unutra si. Gore imaš primjer kako treba igrati protiv mene.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Riješeno, unutra si. Gore imaš primjer kako treba igrati protiv mene.
Takoder poslao zahtjev, vidimo se na stolovima
Zadnji popravljao Skrbo (16-01-2011 06:19:20)
sad gledam da nas je zasada 5 u igri,što je vrlo malo...možda da spustiš BI pa da se još neki ubace,ili da napišu ovdje jel imaju interesa igrati sa manjim BI...bilo bi dobro kad bi nas se barem 20 skupilo.
ja nemam roll (serious) za ovaj večeras pa ništa
sad gledam da nas je zasada 5 u igri,što je vrlo malo...možda da spustiš BI pa da se još neki ubace,ili da napišu ovdje jel imaju interesa igrati sa manjim BI...bilo bi dobro kad bi nas se barem 20 skupilo.
Pa koliko vidim, zasad nas se nije 20 skupilo ni u PokerPro klubu. Što se mene tiče, nema problema - ako i ostane samo 5, pobjednik osvaja sve što znači da ako pobjediš ostala 4 igrača nosiš 40$.
Smanjenje BI neće pomoći, treba nam reklama, a zakasnil sam s uplatom za promociju na Anteni.
a i to što kažeš,možda se netko još i ubaci do početka.reklama,majice i da vidiš navalu:)
I'm in, barem za današnji turnir
ja sam htio odigrat, al me max nije approveao navrijeme pa sam zdonkao sve preostale pare sa starsa, a bed mi je depositat jer me svake nove godine u prvom i drugom mjesecu jos drzi paranoja oko toga da ce me drzava uhvatit kako igram poker i da cu morat platit porez
i ja bi ako netko mozda ima acc na poker 770 pa mu prebacim tamao 3,50 a on meni tu,jer imam samo 2 dolara na ps
ja sam htio odigrat, al me max nije approveao navrijeme pa sam zdonkao sve preostale pare sa starsa, a bed mi je depositat jer me svake nove godine u prvom i drugom mjesecu jos drzi paranoja oko toga da ce me drzava uhvatit kako igram poker i da cu morat platit porez
ne postoji porez na online poker...
ne postoji, ali postojeci zakon o igrama na srecu prakticki kaze ''potrebno je samo da nam se digne kurac i mozemo vam uzet pare jer depositate na gambling sajtove''
ne postoji, ali postojeci zakon o igrama na srecu prakticki kaze ''potrebno je samo da nam se digne kurac i mozemo vam uzet pare jer depositate na gambling sajtove''
imamo srece sto im se ne dize ) haha
primljeni svi koji su poslali zahtjeve..
max salje pozdrave iz zemlje gdje se internet pali na chok :PP
cestitke pobjedniku
i protivniku na zestokom HU-u
hvala hvala kad te karta hoće...
čestitke i od mene...stvarno dobar HU.na ovom i na PokerPro homegame-u ispao na bolje karte,neki bi rekli da je homegame rigged:)
cestitke pobjedniku jbg max meni je to bio prevelik BI
hvala hvala kad te karta hoće...
Sorry, dečki i curice, nisam baš planiral propustiti prvi turnir u mom klubu, ali bar ste imali lakši field. Došao iz ureda u kuću, internet radil 2x po 5 minuta i poslije krepal kompletno. Za sljedeći planirani turnir sam kod kuće u HR pa ću biti u konkurenciji.
Čestitke pobjedniku, obećani bonus sam upravo transferirao.
Usput sam otvorio par cash tabli - NL5, 0,10/0,20$ HORSE i 0,10/0,20$ Stud H/L, tek da ima ako je tko zainteresiran. Ja ću biti popodne/većeras online pa ako ima kandidata možemo i odigrati nešto od ponuđenog.
hvala na bonusu
ja bih se rado pojavio na cashu, ali nema me danas doma pa kako je meni bilo lakše na turniru ti uživaj na cashu
Ma ni mene ne bude, promjena plana, umjesto ujutro idem sad popodne na par dana skitnje u pustinju. Biću nazad online za vikend.
Nema veze, klub je otvoren 24/7.
Opet promjena plana, evo me online.
Ajmo ljudi, je li tko raspoložen za STUDiranje ili ganjanje konja (HORSE)?
...za prvi turnir dodajem u prizepool 30$. S obzirom na to da to nije moguće napraviti izravno kod slaganja turnira, po završenom turniru ću transferirati dodanih 30$ po sljedećem rasporedu:
- 1. mjesto - 15$
- 2. mjesto - 10$
- 3. mjesto - 5$.Obavio sam hrpu transakcija s članovima foruma pa mislim da mi se može vjerovati po tom pitanju.
Podaci za učlanjenje su sljedeći:
- Club ID number: 45606
- Invitation Code: SimplyTheBest
Samo podsjetnik za sve članove koji su zainteresirani, sutra je turnir. Također, ima još mjesta pa tko želi može se učlaniti.
Usput sam otvorio novi cash stol, deep stack NLH 0,05/0,10$ pa čekam kandidate koji će mi se suprotstaviti sutra za vrijeme turnira. Inače, za cash sam prava ribica... .