Re: PokerPro forum meeting
Još pola sata za javiti se...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
samo 12
kartah su va žepe a šoldi va takujinu
Hmm, nisam imao net bi se nekako mogli dogovoriti da se uguram u ekipu, ako je netko blizu pa da kupi kartu, ili ako je netko zainteresiran pa da još kupimo eventualno?
I jel su numerirane, ako nisu da si kupim kartu sam pa samo dođem na cugu sa svojom kartom...
bude se nekaj sredilo valjda, dal sam robi brojeve karata pa bu prek neta tu jednu upiknul.
greda je sam jer se prek neta nebre kupit vise od 4 karte.
Hmm, nisam imao net bi se nekako mogli dogovoriti da se uguram u ekipu, ako je netko blizu pa da kupi kartu, ili ako je netko zainteresiran pa da još kupimo eventualno?
I jel su numerirane, ako nisu da si kupim kartu sam pa samo dođem na cugu sa svojom kartom...
kupi si kartu za svaki slucaj. Ja jos nisam siguran da cu doci, ali imam kartu, pa ako se ne javim nikome uzmi moju kartu pa budes sa ekipom, a svoju das/prodas nekome
@RealAdmiral
Kupio sam ti sad kartu. Samo ti je malo skuplja (troškovi slanja). 120kn.
Poslat ćeš mi na netu ili mi daš kune?
@ostali
za sad se mogu još dvojica do max trojica ubaciti, jer ima mjesta do nas.
Dam ti kune rađe, ali ti mogu na MB ako hoćeš.
Hvala
meni svejedno , u koliko sati je uopce tekma ?
Kakav je tocno plan?
Di se nadjemo prije tekme, kad se nadjemo, sta cemo poslje tekme itd...
BTW, ja dolazim u ZG u cetvrtak oko 18h.
Ja sam u zg isto u cetvrak navecer.
Sto se tice nalazenja, ako cemo se vec nalaziti na cugi prije tekme onda pretpostavljam da bi trebali to ucinit oko 5.30 ako je tekma u 7. Ionako ce netko kasnit pa doci u 6 itd itd. Zapravo mi je svejedno kada, ionako cemo se duze podruziti nakon tekme nego prije.
Pretpostavljam da je svima ok oko 5.30-6?
kaj se mene tice moze u pola 6..
jep, meni odgovara - što se nakon tekme tiče, pitanje je koliko će se neki moći družiti
sad da nam još netko od upućenih konačno kaže ime nekog birca
Uživajte!