Re: Matej - moremore
24express
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Index je najretardiraniji portal ikad
slažem se, ali opet mi je jedna od prve 3 stranice koje posjetim kad odem online... navika, jbg...
Kad se lijepo upakirana gomila laži uspije prodati narodnim masama polako i sistematski tokom nekoliko tisuća godina - onda se istina smatra totalnom besmislicom, a onaj koji ju propovijeda - totalnim luđakom.
reka bi ti moj gradonacelnik...
ShaneMacGowan napisao:Index je najretardiraniji portal ikad
slažem se, ali opet mi je jedna od prve 3 stranice koje posjetim kad odem online... navika, jbg...
oni bar nisu cenzurirani
Ma. Sve su novine iste.
Prije par godina, kod mene u bircu bio neki turnir u biljaru.
Iduci dan u Jutarnjem listu pise:
"u podrumu poznatog vinkovackog kafica ovaj vikend je odigrano prvenstvo hrvatske u biljaru..."
lol
Sjećam se da si jednom davno već bio u 24 sata matej, ako se ne varam, kad su isto nasrali kule i gradove, a na turniru u vk si nam rekao da su isto izbacili dio u kojem si spomenuo da si i po 20k i vise $ znao izguit za noc, jer je kao bio sponzorirani clanak pa da nebi radilo kontra efekt... jebiga ne kuze oni to stari, oni rade svoj posao da prodaju sto vise, moraju malo dramu napravit, pvez na ocima, malo krimica ubacit i to je to Ali sve 5 drago mi je da se pise o nekome ko nam je tako blizu Šteta što papci forum nisu ostavili u tekstu...
ali eto, da se pojavim nakon dugo vremena, nesto kao Gandalf.
jel ovo znaci da si veliki fan Gospodara Prstenova i da osjecas potrebu da ga pogledas svaki put kad je na TV iako si ga vec pogledao x puta, te da ces sutra gledat Povratak Kralja?
Tko bi rekao da ću ikada kupiti 24ekspress, eto kupila sam danas .
Tako je to sa žutilom, bitan je naslov, izmjeni, dodaj, uveličaj i prodaj.
Da se javi i jedna djevojka ( da vam popravi prosjek ).
Kada smo već kod pisane riječi, Matej, spomenuo si u svojim prijašnjim porukama da pišeš knjigu, u kojem je stadiju pisanje ? Znajući po sebi ( tematika druge vrste ) delikatno je to nastajanje knjige, prolazi kroz svakakve faze, od naleta inspiracije do gubljenja vremena u bezvoljnosti i odgađanju početka pisanja, vanjski i unutarnji ometajući faktori ( trenutno usmjerenost na završetak studija matematike), da ne nabrajam dalje...
A gore navedeni članak (i svi koji budu u budućnosti), neovisno u kojoj vrsti štampe izašli, ti mogu samo plus biti jednoga dana pri objavljivanju knjige. I za onaj dio "publike" (neupućene) koji će pohraniti negdje - to je onaj frajer, "ne radi", a zarađuje -, već će čitati knjigu, broj prodanih primjeraka će ti rasti, a taj xy će već na drugoj pročitanoj stranici konstatirati (jer nije frajer ) - bemu, ništa od zarade bez ikakvog znanja i truda u ovome - i odložiti knjigu.
Podrazumijeva se, da ćemo mi forumaši kupiti, i pročitati ! Jel' tako ?!
Zadnji popravljao Dala (15-01-2011 18:35:49)
stu- prvi put sam procitao Gospodare pocetkom 90ih i knjige su mi odlicne. filmovi su jako dobri, ali nisam imao tako dobar osjecaj kao dok sam citao knjige. Gandalf je cool.
Dala veliki pozdrav i dobrodosla!
Pa jel ti mene poznas? Slazem se u potpunosti sa tvojim misljenjem o knjizi a i o clanku. Knjiga je spremljena na jednom hard discu i ceka da uhvatim vise vremena. Trenutno sam "prodan" i nemam vremena za neka svoja privatna zadovoljstva, kao sto je knjiga. i kad imam vremena, podjelim ga sa frendovima i curom. ok, posto sam fan rpg igrica, dosta sati mi je otislo na fallout las vegas i drakensang. Knjiga je btw. negdje na pola puta.
Bilo bi lijepo da dodjes do ZG na meeting, vrijeme je da se upoznamo.
Dala dobrodosla, baci oko na "predstavite se" podforum da te ljudi skuze...
@matej: mene zanima u vezi ovog cuvenog clanka na 24ekspres, koliki dio ove price je istinit? znaci jesi li stvarno bio na tom cash gameu u italiji, pa su oni dodali detalje poput poveza na ocima, filmskih prizora i sl, zatim ovo sto oni zovu "potpuni bankrot" i da si trazio pomoc od poznanika, jesi li se to samo morao spustiti na koji level nize pa su oni to preuvelicali ili si stvarno bustao itd
hvala
Ti si klaun
hrvatski jal
jel to meni receno da sam klaun?
jel to meni receno da sam klaun?
i da je i da nije, nemoj se previše obazirat...
procitaj njegove postove pa ce ti bit sve jasno..
pa cini se kao fin covjek
ok ppl, hvala
procitaj njegove postove pa ce ti bit sve jasno..
A i po njegovom potpisu je lako zakljucit da je decko prilicno isfrustriran..
ako sam dobro skonto, u potpis je stavio izjavu nekog drugog forumasa.
inace, ako sam vec klaun, nadam se da sam jerrico iz 3-ring circusa, taj je bio najjaci
koji je razlog bio napustanja online poker scene na "odredjeno" vrijeme? super kul primamljiva live igra ili jos nesto uz to?