Tema: Viktor„ Isildur1“ Blomu prijeti porezni dug od 149 miliona $ ?
Sudeći po članku iz Švedskih novina Dagens Industri , Viktor Blom bi mogao dugovati Švedskoj vladi preko 149 miliona dolara ...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » Viktor„ Isildur1“ Blomu prijeti porezni dug od 149 miliona $ ?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Sudeći po članku iz Švedskih novina Dagens Industri , Viktor Blom bi mogao dugovati Švedskoj vladi preko 149 miliona dolara ...
Kakva logika svedskih novinara (ili vlasti ako su informacije sluzbene)...
da plati porez da osvojene potove, a sto je onda sa izgubljenim potovima?
Tko ce mu to nadoknadit? Eventualno ako bi trebao platit porez nek plati na ukupnu zaradu...
a od tog nece previse brk omastit
svedski porezni zakon funkcionira na tom nacinu, dakle oporezuju se svi winning potovi, ukljucujuci one kad si na BBu i svi foldaju do tebe. izgubljeni potovi su tax free. svaki pot gledaju kao zasebu okladu jel.
znaci teoretski mogu 2 igraca sjest sa 100k za stol i zaflipat i svedski pobjednik koji digne 199,999.50 ce bit duzan platit porez na taj cijeli iznos, a ne samo na net profit.
naravno zakon je toliko retardiran da se za poker ne provodi na nikome, a sigurno nece ni na isilu.
edit: sigurno nema 150 mil+ sponsorhip deal sa starsom
Zadnji popravljao 4ladX (18-01-2011 16:11:49)
a sto je onda sa izgubljenim potovima?
To će prijavit da dobije povrat poreza.
ginesov rekord za glupost ide uuuuuuuuuuuu pa švedsku lol
jelinho napisao:a sto je onda sa izgubljenim potovima?
To će prijavit da dobije povrat poreza.
LOLČINA
aj bar cemo moc rec da smo od pokera svi zaradili vise od isildura a on je kao neka faca
Kakav zakon s rupama iz svicarskog sira... Do danas mi je SWE bila jedna od top 3 lokacije gdje bih volio zivjet,
a sad se Tajland probio
A fala Bogu onda da se preselio u London da ga tamo ne kamatare...
Oduvijek pričam da je švedska najusranija zemlja na svijetu. Kao neka demokracija, a mladi moraju ici van se opijat, pit after shave, muškarci se pretvaraju u night elfove, ne smiješ pit, ne smiješ kockat, niš ne smiješ. Pa kako nebi pustio kosu i postao elf jebeni.
Oces rec da sam ja elf?
Oduvijek pričam da je švedska najusranija zemlja na svijetu. Kao neka demokracija, a mladi moraju ici van se opijat, pit after shave, muškarci se pretvaraju u night elfove, ne smiješ pit, ne smiješ kockat, niš ne smiješ. Pa kako nebi pustio kosu i postao elf jebeni.
lol,pretjeruješ
Odvagnem to sto si napisao,klimatske uvjete (losi),njihov standard i blonde milf (kojih fala Bogu imaju) ipak su mi u top 10
A dobro možda sam pretjerao, ali ima puno boljih zemalja od švedske
A šta je sa cromanom?
prijavi adresu u monaku kao i svi tenisaci, nogometasi, tajkuni i sl..
a isto je retardirano ovo sa osvojenim potovima..dobro je gore receno, po takvome bi morao traziti povrat poreza sto je jos veci LOL..
ShaneMacGowan napisao:Oduvijek pričam da je švedska najusranija zemlja na svijetu. Kao neka demokracija, a mladi moraju ici van se opijat, pit after shave, muškarci se pretvaraju u night elfove, ne smiješ pit, ne smiješ kockat, niš ne smiješ. Pa kako nebi pustio kosu i postao elf jebeni.
Odvagnem to sto si napisao,klimatske uvjete (losi),njihov standard i blonde milf (kojih fala Bogu imaju) ipak su mi u top 10
BLONDE MILF...AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
otišo je on u London živjet tak da ga boli kifla
da, moja iskustva sa šveđanima potvrđuju ovo... čim se maknu iz švedske totalno drugi ljudi (ne u dobrom smislu)
Zakon je glup ali svejedno se ne moze regulirat.Jedini je nacin ovako da netko izade u javnost ali ne vjerujem da je Blom bio tako glup da nije sve prije provjerio i vidio kako stari stoje.
ShaneMacGowan napisao:Oduvijek pričam da je švedska najusranija zemlja na svijetu. Kao neka demokracija, a mladi moraju ici van se opijat, pit after shave, muškarci se pretvaraju u night elfove, ne smiješ pit, ne smiješ kockat, niš ne smiješ. Pa kako nebi pustio kosu i postao elf jebeni.
da, moja iskustva sa šveđanima potvrđuju ovo... čim se maknu iz švedske totalno drugi ljudi (ne u dobrom smislu)
hahah
bilo bi fora da ga izjebu sad
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora