Tema: Vaše stajalište
Pozdrav ekipa. Mnogima sam nepoznat, nemam naviku otvarati teme, a kad uletim na forum ne zadržavam se predugo. Ali sad bih htjeo čuti vaše mišljenje o mojoj situaciji. Stvar je sljedeća, čitam dosta po webu i forumima o rakebacku, FPP-ima, bonusima, bankrollu, itd. Upoznat sam sa svim tim pojmovima ali iskreno, nije me briga. Moj bankroll? Koliko uplatim taj mjesec. Bonusi? Očistim tu i tamo koji, ne zamaram se. EV? Ne zanima me. Nemojte me krivo shvatiti, obožavam igrat poker, čak štoviše vjerujem da sam solidan igrač. Ali jednostavno ne živim od toga niti namjeravam. Kad igram live sa ekipom i kad počnu pričati o bonusima i rakebacku dođe mi zlo, u glavi mi se samo vrti: shuffle up and deal.
Uglavnom poanta je da se ne zamaram ničim drugim osim striktno igranjem pokera. Mislite li da je to OK odabir s obzirom da imam stalni posao, imam prihode i ne namjeravam živjeti od pokera. Koncentriram se na igru, iskustvo koje stječem igrom te tu i tamo kojom literaturom o strategiji. Da li je to dobar pristup s obzirom na situaciju?